01.02.2017 | New project: Beachpavilion Noord

01-02-2017 in: Architecture

A panoramic view over the sea forms the base of the new design for Beachpavilion Noord. The main volume of the Beachpavilion is situated along the width of the pillars and has a limited dept. The bar will be placed in the centre of this space, facing the sea. 

In the summer the pavilion can be opened almost entirely, creating an open feel with a minimal boundary between the inside and the outside. Despite the windows being closed in the winter, the pavilion will remain very light and transparent; exactly what Noord has been famous for for years. 

After the summer, in oktober 2017, the beachpavilion will be built so this permanent pavilion can open its doors for its geusts in the winter of 2017. Read more about this project on our project page