Komkommertijd?

30-08-2016

12-07-2014

Het is zomer, komkommertijd dus. Of juist niet? Wij hebben alles op alles gezet om het nog leuker te maken dan het al is. U heeft vrij en wij werken zoals altijd door. Een uitgelezen moment voor u om het product en het maken ervan bij ons te komen bekijken en zeker onze nieuwe ontwerpen en producten te aanschouwen. Ook kunt u de zojuist geopende Wonderkamer bij ons komen bewonderen. Of u pikt de laatste weken van de expositie van Gerd Rohling mee. 
 
Als u dit leest zit ik lekker op mijn luie kont in Mavaleix: daar staan onze vakantiehuizen die net klaar zijn. Of misschien ben ik wel aan het metselen, want niets doen is een van mijn minder ontwikkelde kwaliteiten. 
 
Eigenlijk zou Marc Mulders bij ons in Mavaleix langs komen, maar hij kon het niet over zijn hart verkrijgen zijn eigen paradijs verlaten. Wat dan weer het voordeel heeft dat hij de gehele zomer tot zijn beschikking heeft om deze vast te leggen en aan de expositie te werken die vanaf 21 september bij ons te zien zal zijn. Hiermee verlengt Marc Mulders de zomer tot in de herfst en de winter. 
 
Nu vergeet ik bijna het belangrijkste: we hebben een nieuwe chef, Martien Pruijmboom, die al vol aan het werk is gegaan maar met het zomermenu de kroon op onze inspanning zet. Zijn eerste amuse was overigens met Japanse smaken en komkommer, zijn tijd ver vooruit.

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven