Rondleiding en Workshops

Rondleiding door Piet Hein Eek

rondleiding-piet

Het is mogelijk om een persoonlijke rondleiding door het pand te krijgen door Piet Hein Eek. Piet Hein Eek geeft rondleidingen van ongeveer een uur. Het tarief hiervoor is € 450,00 excl. 21% BTW tot 15 personen, boven de 15 personen komt er € 25,00 excl. 21% BTW per persoon extra bij. Elke groep mag bestaan uit maximaal 35 personen.

Van maandag t/m vrijdag kan dit tot uiterlijk 17:00 uur (dat wil zeggen 16:00 uur laatste rondleiding). Zaterdag en zondag geeft Piet Hein Eek geen rondleidingen. Tijdens de Dutch Design Week wijken de tarieven af van de bovengenoemde tarieven.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met Claudia via e-mail press@pietheineek.nl.

Workshops bij Piet Hein Eek

Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe workshops. Het is daarom niet mogelijk om een workshop in te plannen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen.

Scholen

Scholen zijn van harte welkom om ons pand te bezoeken, maar helaas niet op eigen gelegenheid. Wij willen dat het bezoek voor elke scholier leerzaam is en daarom zijn onze winkel, showroom en galerie alleen te bezoeken door deel te nemen aan een rondleiding van Piet Hein Eek of door middel van begeleiding van een medewerk(st)er. Het is echter niet vanzelfsprekend dat wij op ieder verzoek kunnen ingaan.

De kosten voor begeleiding van een schoolgroep door een medewerk(st)er van Piet Hein Eek bedragen € 100,- excl. 21% BTW per uur. Voor begeleiding kan de groep uit maximaal 30 personen bestaan (voor een rondleiding in de werkplaats is het maximum 18 leerlingen).

Wij dienen geruime tijd van tevoren (minimaal 4 weken) te weten dat u komt. Uw aanvraag kunt u sturen naar info@pietheineek.nl. Klassen en scholen die binnenkomen zonder afspraak kunnen geweigerd worden.

This post is also available in: EN

Laden...
Terug naar boven