Rondleiding en Workshops

Rondleiding door Piet Hein Eek

rondleiding-piet

Het is mogelijk om een persoonlijke rondleiding door het pand te krijgen door Piet Hein Eek. Piet Hein Eek geeft rondleidingen van ongeveer een uur. Het tarief hiervoor is € 450,00 excl. 21% BTW tot 15 personen, boven de 15 personen komt er € 25,00 excl. 21% BTW per persoon extra bij. Elke groep mag bestaan uit maximaal 35 personen.

Van maandag t/m vrijdag kan dit tot uiterlijk 17:00 uur (dat wil zeggen 16:00 uur laatste rondleiding). Zaterdag en zondag geeft Piet Hein Eek geen rondleidingen. Tijdens de Dutch Design Week wijken de tarieven af van de bovengenoemde tarieven.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding? Dan kunt u contact opnemen met Claudia via e-mail press@pietheineek.nl.

Workshops bij Piet Hein Eek
Tijdens deze workshop leer je van de beste meubelmakers van Piet Hein Eek hoe je snel en efficiënt een meubel kunt maken. Er kan worden gekozen uit drie verschillende ontwerpen, een krukje, een tafeltje en een bankje, ontworpen door Piet Hein Eek. Deze meubels heeft hij zo ontworpen dat ze passen in de omstandigheden en de mogelijkheden die voorhanden zijn nl. het korte tijdsbestek, de eenvoudige gereedschappen die gebruikt worden en jouw vaardigheden. Deze meubels zijn ook ontworpen naar belangrijke principes van de ontwerper, roeien met de riemen die je hebt en van niets iets maken. Kortom, een echt Eek-ontwerp.

Je maakt dit meubeltje afhankelijk van het seizoen en het weer in de houthal van Piet Hein Eek zelf, op het oude Philipsperron of op een andere locatie op het terrein.

Duur: ongeveer 2,5 uur

Prijs: € 70,00  per persoon, weekendtarief € 75,00. prijzen zijn excl. BTW. Let op: tijdelijk is het niet mogelijk om workshops in het weekend in te plannen.

Om de workshop door te kunnen laten gaan geeft u zich op met een groep van minstens 10 personen en maximaal 25 personen. Het verder is geheel afhankelijk van onze planning en de beschikbaarheid van de meubelmakers uit de werkplaats of een workshop kan worden gegeven op een bepaalde dag of tijd. Mocht u een workshop bij Piet Hein Eek willen reserveren dan is het raadzaam om minimaal twee maanden van tevoren contact met ons op te nemen.

Scholen
Scholen zijn van harte welkom om ons pand te bezoeken, maar helaas niet op eigen gelegenheid. Wij willen dat het bezoek voor elke scholier leerzaam is en daarom zijn onze winkel, showroom en galerie alleen te bezoeken door deel te nemen aan een rondleiding van Piet Hein Eek of door middel van begeleiding van een medewerk(st)er. Het is echter niet vanzelfsprekend dat wij op ieder verzoek kunnen ingaan.

De kosten voor begeleiding van een schoolgroep door een medewerk(st)er van Piet Hein Eek bedragen € 100,- excl. 21% BTW per uur. Voor begeleiding kan de groep uit maximaal 30 personen bestaan (voor een rondleiding in de werkplaats is het maximum 18 leerlingen).

Wij dienen geruime tijd van tevoren (minimaal 4 weken) te weten dat u komt. Uw aanvraag kunt u sturen naar info@pietheineek.nl. Klassen en scholen die binnenkomen zonder afspraak kunnen geweigerd worden.

This post is also available in: EN