23 januari 2011: De Proloog

14-09-2016

Eerste tentoonstelling ‘De Proloog’ en samenwerking met het Van Abbemuseum
23/01 – 10/04/2011

De eerste tentoonstelling ‘De Proloog’ geeft een vooruitblik op het tentoonstellingsprogramma, projecten en samenwerkingen.

In “de Proloog” wordt ‘een tipje van de sluier’ opgelicht van en een aanzet gegeven tot de tentoonstellingen en projecten die in de komende periode in deze nieuwe kunstlocatie met de volgende kunstenaars gerealiseerd worden: Hans van Bentem, Koen van den Broek, Tom Claassen, Jan De Cock, Joost Conijn, Harry van Dierendonck, Huibert van Dorp, Guido Geelen, Scarlett Hooft Graafland, Floor van Keulen, Hans Op de Beeck, Jan van der Ploeg, Tomas Rajlich, Marc Ruygrok, Bert Teunissen, Anais Tondeur en Luc Tuymans.

De tentoonstellingen
‘De Proloog’ en de parallele solo tentoonstelling Guido Geelen ‘Nieuwe beelden’ is te zien van 23 januari tot en met zondag 10 april. M.u.v. 10 april van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Voormalige Philips keramiekfabriek
In deze voormalige Philipsfabriek werden tot in 2001 magneten gemaakt voor diverse Philips producten. Het complex van ruim 10.000 m2 omvat ruimten voor de productie van meubelen van Piet Hein Eek, een showroom, een restaurant, verschillende tentoonstellingsruimten, mogelijkheden voor een collectiedepot, ateliers en multifunctionele ruimten voor concerten, theater voorstellingen, bijeenkomsten etc..

Locatie: Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30, 5651 BP Eindhoven.

Voor het actuele aanbod in de Van Abbevitrine, klik hier.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven