Restaurant vacatures

Chef | Full time
Voor zowel het Lobby Restaurant als het toekomstige Grand Café zijn wij op zoek naar een fulltime chef. Je werkt bij ons in een omgeving waar materiaal, techniek en ambacht de basis vormt voor alles wat we doen. We vragen je om met respect voor ingrediënten en kennis van techniek bekwaam tot nieuwe gerechten te komen. Binnen onze organisatie krijg je de vrijheid en erkenning voor wat je doet en kun je je stempel drukken op het grotere geheel. Dit doe je samen met het team waarin we met een gemeenschappelijke drijfveer en op eigen wijze werken aan verfijnde gerechten. Daarnaast zal je vanuit deze functie ook deelnemen aan winstdeling.

Lees hier de blogpost die Piet Hein heeft geschreven over deze unieke vacature: https://pietheineek.nl/actueel/koken-zoals-wij-timmeren


Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je de mogelijkheden en kansen krijgt om je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Zo bouw je onder de vleugels van onze organisatie aan je carrière en Piet Hein Eek als culinaire hotspot in Eindhoven. Wil je graag in deze fijne omgeving werken? Mail dan je motivatie en CV naar restaurant@pietheineek.nl. 

Medewerker in de bediening | Part time of Full time
Voor zowel het Lobby Restaurant als het toekomstige Grand Café zijn wij op zoek naar een fulltime of parttime medewerker in de bediening. Bij ons werk je in een omgeving waar materiaal, techniek en ambacht de basis vormt voor alles wat we doen. Dit doe je samen met een team waarin we ons inzetten om iedereen een thuisgevoel te geven, zowel gasten uit het hotel als een voorbijganger die spontaan komt lunchen. Ervaring is niet nodig, gastvrijheid is wel erg belangrijk.

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je de mogelijkheden en kansen krijgt om je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Zo bouw je onder de vleugels van onze organisatie aan je carrière en Piet Hein Eek als culinaire hotspot in Eindhoven. Wil je graag in deze fijne omgeving werken? Mail dan je motivatie en CV naar restaurant@pietheineek.nl. 

Ook zijn we per direct op zoek naar:

  • Zelfstandig werkend kok (full-time)
  • Afwashulp (part-time)

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande vacatures? Stuur dan je motivatie en cv (graag onder vermelding van de functietitel) naar restaurant@pietheineek.nl. Op dit mailadres zijn we ook bereikbaar voor eventuele vragen.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in, met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN