FRIET vacatures

Fulltime of parttime kok

Voor onze bistro FRIET zijn wij op zoek naar een fulltime of parttime kok. Werken in de FRIET betekend dat je onderdeel bent van het horeca team wat ook zorgt voor de andere restaurants. De FRIET zal binnenkort omgetoverd worden tot een bistro en voor de zomer zullen we naast het Lobby Restaurant en de rooftopbar na een verbouwing weer open gaan met het Grand Café. Je gaat werken in een dynamische en fijne omgeving met veel mogelijkheden.

Binnen onze organisatie krijg je de vrijheid en erkenning voor wat je doet en kun je je stempel drukken op het grotere geheel. Dit doe je samen met een hecht team waarin we met een gemeenschappelijke drijfveer en op eigen wijze werken aan verfijnde gerechten.

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je de mogelijkheden en kansen krijgt om je talenten en kwaliteiten te ontwikkelen. Zo bouw je onder de vleugels van onze organisatie aan je carrière en Piet Hein Eek als culinaire hotspot in Eindhoven. Wil je graag in deze fijne omgeving werken? Stuur een mail met je motivatie naar restaurant@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in, met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN

Laden...
Terug naar boven