FRIET vacatures

FRIET PIET HEIN EEK

• Fulltime chef voor FRIET
We zijn op zoek naar een fulltime chef die een klein team kan leiden en ervaring heeft met het bereiden van typisch Nederlandse gefrituurde gerechten. Je zal nauw samenwerken met ons keukenteam om gerechten te maken en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Binnen deze functie kun je al je creativiteit kwijt! Heb je een liefde voor eten en ben je klantgericht? Spreek je Nederlands en herken je jezelf in bovenstaande? Mail dan je CV en motivatie naar restaurant@pietheineek.nl


• Part-time chef voor FRIET
Vind je het leuk om te assisteren met het koken en serveren van gefrituurde gerechten? We zijn nu op zoek naar een parttime chef die ervaring heeft in het bereiden van typisch Nederlandse gefrituurde gerechten en zelfstandig kan werken. Je komt terecht in een gezellige, dynamische en inspirerende omgeving waarbij het handig is als je Nederlands spreekt. Heb je een liefde voor eten en interesse in de functie? Stuur je CV en motivatie naar restaurant@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek  betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN