Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FARM TO TABLE Pop-Up

29 mei - 18:30 - 30 mei - 23:30

€ 52

FARM TO TABLE Pop-up bij Piet Hein Eek

Op donderdag 29 en vrijdag 30 mei organiseren we een speciaal FARM TO TABLE diner in ons Grand Café. De avond begint om 18.30 uur en we serveren het eerste gerecht om 19.00 uur.

Je geniet van een 3-gangen menu voor €52 per persoon. Bij reservering vragen we een aanbetaling van 50%.

Het menu

  • Amuse: Paté en Guanciale van Bonte Bentheimer, met appelcider
  • Voorgerecht: Asperges met gerookt spek
  • Hoofdgerecht: Porchetta met pastinaak en varkensjus
  • Dessert: Buffel yoghurt met aardbei en getorste meringue
  • Optioneel: Kaasplankje met drie boerenkazen

Dit diner is een eerbetoon aan de farm-to-table beweging: voedsel dat dicht bij de plaats waar het wordt geserveerd wordt verbouwd, met zorg voor land, dieren en mensen.

We werken rechtstreeks met lokale boeren die we kennen en vertrouwen:

  • Sengersbroek (Heusden)
  • Bijzonder Brabants (Deurne)
  • De Stoerderij (Son en Breugel)

Ze fokken varkens, verbouwen groenten in gezonde grond en maken eerlijke zuivel. Dat proef je in elke hap.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Klik hier om te reserveren.

This post is also available in: EN

Details

Start:
29 mei - 18:30
End:
30 mei - 23:30
Cost:
€ 52
Event Category:
Website:
https://app.wereserve.nl/reservate/Restaurants+van+Piet+Hein+Eek?ticketCode=698%3AcSTdcN

Organizers

Chef Erling
Robert Knight

Venue

Grand Cafe
Halvemaanstraat 28
Eindhoven, Noord-Brabant 5651 BP Netherlands
+ Google Map
Phone
+31(0)40-4009005
View Venue Website
Laden...
Terug naar boven