Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Call for entries Dutch Design Week Expo: 22 – 30 oktober 2022

1 april 2022 - 30 juni 2022

Dit jaar organiseren we zoals voorgaande jaren weer de Designer Exhibitions bij Piet Hein Eek. Wil je bij ons exposeren? Wacht niet te lang en stuur je voorkeur vóór 30 juni 2022 in een e-mail naar Claudia Tjia: claudia@pietheineek.nl

Neem de volgende zaken in overweging alvorens je aan te melden voor de selectieprocedure: 

 

Wij bieden het volgende aan:
De evenementenruimte wordt waarschijnlijk vóór de Dutch Design Week verbouwd. De exacte plattegrond wordt later bekend gemaakt, onderstaande vierkante meters zijn in ieder geval beschikbaar:

– Kavels van 4 tot 20 m2 (of een veelvoud hiervan) in de evenementenruimte
– Eén grote expositieruimte in de kantoorruimte
– Eén grote ruimte in de showroom
– Eén grote ruimte in de werkplaats
– Plekken buiten en rondom het pand

Het kantoor, de showroom en de werkplaats ruimtes zijn gelegen bij de hoofdingang en volledig zichtbaar door grote raampartijen. Het is tevens mogelijk om buiten en/of rondom het pand van Piet Hein Eek een expositieruimte te realiseren of een kleine presentatie bij een wand. Net als de voorgaande jaren is de toegang tot het pand gratis. Voor meer informatie en de prijzen van deze ruimtes kunt u direct contact opnemen met Claudia Tjia.  

 


PR en communicatie
Je naam en project zullen worden meegenomen in onze communicatie, online en op locatie. Tijdens de Dutch Design Week nodigen we nationale en internationale contacten uit en zijn we een veelbezochte locatie waar ook veel pers rondloopt. 

Wat vragen wij van jou?
– Verkoop vanuit de stand is toegestaan en wij berekenen hiervoor geen extra kosten.
– We verwachten van elke deelnemer dat hij of zij ervoor zorgt dat de stand continu bemand is. Bezoekers dienen zo goed mogelijk geïnformeerd te kunnen worden.
– We stellen het verplicht om je presentatie aan te melden bij de Dutch Design Week organisatie, zodat je nog beter vindbaar bent. De call for entries bij de DDW-organisatie loopt tot en met 30 juni 2022. 

Aanmelden
We zullen elke aanvraag goed bestuderen en een selectie maken uit de inzendingen, waarbij we selecteren op creativiteit en originaliteit. We geven de voorkeur aan designers die zelf producten maken en verkopen, omdat het goed aansluit bij ons eigen concept. We doen uiteraard onze uiterste best om je zo snel mogelijk te laten weten of je geselecteerd bent voor deelname. Wanneer je je hebt aangemeld en de aanvraag is goedgekeurd ontvang je, naast een officiële bevestiging, meer gedetailleerde informatie met betrekking deelname bij Piet Hein Eek gedurende de DDW.  

Tarieven
Voor de evenementenruimte geldt een tarief van €100,00 per m2 (exclusief 21% BTW). Wanneer je vóór 1 juli een ruimte reserveert en de betaling voor 50% voldaan hebt, krijg je een betalingskorting van €5,00 per meter. De volledige betaling dient uiterlijk 30 september 2022 te zijn voldaan. Voor de buitenlocaties en de locaties elders in het pand gelden aangepaste tarieven (exclusief btw): 

– Tijdelijke galerie in de showroom 80m2  (€10.000)
– Werkplaats 50 m2  (€8500)
– Kantoor ruimte 60 m2  (€13.000)
– Ruimte naast FRIET 60 m(€600)
– Perron (in overleg) 

Bij interesse kun je contact opnemen via onderstaande gegevens. 

Openingstijden Dutch Design Week bij Piet Hein Eek

Za. t/m za. 10:00 – 20:00
Laatste zo. 10:00 – 18:00

 

Contact
Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Claudia Tjia via claudia@pietheineek.nl. 

This post is also available in: EN

Gegevens

Begin:
1 april 2022
Einde:
30 juni 2022
Evenement Categorie:

Organisator

Piet Hein Eek
E-mail:
claudia@pietheineek.nl