08.01.2018 | Nieuw project: Werkwarenhuis

08-01-2018 in: Architectuur

Yes,  ook voor 2018 staan er mooie projecten te wachten.

Voor Social Label mochten we het ontwerp maken voor fase 2 van het Werkwarenhuis in ’s Hertogenbosch.  Het Werkwarenhuis wordt gerealiseerd in het middengebouw op voormalig fabriekscomplex De Heus aan de Bossche Tramkade. Het biedt ruimte voor het socialdesign lab en de designshop van Social label. Samen met gerenommeerde ontwerpers, vaklui en mensen aan de zijlijn wordt gebouwd aan het ‘monument voor de toekomst’. Een cultureel experiment gericht op ontwikkeling van mensen, sociaal duurzame designproducten en een inclusieve (maak)economie.

Dankzij een financiële bijdrage van de Rabobank Foundation kan stichting Social Label het socialdesign lab ontwikkelen. Het Werkwarenhuis gaat daarmee een nieuwe fase in.

In december is de sloopfase begonnen en dus kunnen we binnenkort beginnen met opbouwen.  De nieuwe entrees, grote vides en nieuwe trappen maken het huidige gebouw transparant en inzichtelijk.  

Voor meer informatie bezoek onze projectpagina