EEK AWAY en webshop

19-12-2020

19-12-2020

Naast allerlei gedachten en hersenspinsels naar aanleiding van de laatst maatregelen waar u kennis van kan nemen via mijn blog hebben we na het restaurant nu ook de winkel moeten sluiten. In plaats van lijdzaam afwachten was er werk aan de winkel. In een paar dagen hebben we een webshop opgetuigd  en ook bedacht dat we in navolging van de takeaway die we voor het restaurant hebben net zoiets voor de winkel wilden maken. Omdat het restaurant dicht is en heel veel ramen heeft hebben we deze gebruikt om etalages in te maken. In de etalages hangen en staan producten met een nummertje dat je kunt noteren en doorbellen of mailen om vervolgens bij het loket je boodschappen af te halen (via webshop leveren en verzenden we dus ook). Inmiddels mag afhalen ook niet meer dus brengen we de boodschappen naar u toe, bij voorkeur niet al te ver weg!

Het loket waar uw bestelling wordt verwerkt is ten opzichte van de FRIET en takeaway precies aan de andere kant van het pand gesitueerd (aan de binnenstraat, tegenover de deur naar de showroom en winkel). We hebben nog overwogen de winkelmedewerkers achter de ramen te laten werken maar ze zitten, tijdens de reguliere openingstijden van de winkel, op kantoor. Dus als u belt is er een goede kans dat u daar een collega als de wiedeweerga de straat over ziet steken om uw bestelling te verwerken of weg te brengen!

Window shopping, pick a number, window dressing, kado to go, shopping out of the box, van alles is de revue gepasseerd. Maar EEK AWAY, al dan niet met een (t) ervoor, is het geworden. Naast de take away waar we dus naast friet ook allerlei andere gerechten aanbieden staat de container van James Cauty. U kunt dag en nacht kunst kijken en window shoppen.

Eén van de dames van het restaurant merkte op dat we nu buiten zo ongeveer alles hebben wat we normaal binnen hebben: design, kunst, antiek en eten. We hebben het er maar druk mee maar anders hadden we toch even niets te doen. We hebben een heel nieuw ouder en nieuwerwets concept dankzij Corona!

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven