We gaan zo goed als zeker bouwen!

17-08-2016

02-03-2014


Foto: Thomas Mayer

We gaan zo goed als zeker bouwen! “Eindelijk!” of “Nu al?!”, het is net hoe je het bekijkt. Waar de plannen die we voor het RAG gebouw hadden voor ons al werkelijkheid waren, was het vanzelfsprekend dat het voor de toekomstige bewoners best lastig was om een beeld hiervan te vormen.

Volgens velen zou dat zelfs onmogelijk zijn: hoe kan je nu  woningen verkopen in een gebouw wat door velen nog als een bouwval gezien wordt? Daar is toch wel heel veel voorstellingsvermogen voor nodig? Gelukkig blijkt er niet zoveel mis met het voorstellingsvermogen van een hoop mensen en konden we ons vanaf het moment dat de tekeningen klaar waren verheugen op een groot aantal geïnteresseerden. Waarvan een deel nu de eerste koopovereenkomsten gaan ondertekenen waarmee de start van de bouw bijna een feit is.

En leuker kan het haast niet worden want we gaan niet alleen datgene bouwen wat wij al die tijd al voor ogen hadden, of zelfs van droomden, maar ook de dromen van de toekomstige bewoners realiseren.   

We verwachten op 1 juni te starten met de bouw van de tien woningen in het oude pompgebouw. De helft is inmiddels toegewezen, dus mocht u interesse hebben in het project dan moet u snel zijn want er zijn nog maar vijf woningen beschikbaar. Naast de herbestemming van het industriële erfgoed zullen er ook twee nieuwe woningen gebouwd worden. 

Voor meer informatie over het project kijkt u hier.

En wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen like dan onze Facebookpagina.

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven