We gaan naar een beurs – Maison & Objet

13-10-2016

25-08-2016

Ja, we gaan verkopen! Althans, dat hopen we. Voor het eerst gaan we naar een beurs die puur gericht is op verkoop. Maison & Objet schijnt de plek te zijn om kleine spulletjes te verkopen. Dat ontdekten we omdat we tegenwoordig zelf een winkel hebben. Op Maison & Objet worden kleine spulletjes verkocht wij noemden dit vroeger binnen onze eigen collectie “de buitenbeentjes”. Dat waren de spulletjes die niet groot waren – zeker geen tafel, stoel of kast. 
 
De snijmachine en printer die Canon ons op plezierige wijze in de maag heeft gesplitst gaven aanleiding om nieuwe producten te gaan maken (de printkruk bijvoorbeeld),  maar ook om zelf verpakkingen om onze kleinere producten te maken. Door deze verpakkingen worden het echte cadeautjes. 
 
Dus we gaan naar Parijs en nemen de spullen mee die dus niet in China, Vietnam, Indonesië, Polen, Bangladesh, of elders ver weg worden gemaakt, maar bij ons in de fabriek in Eindhoven. Het zijn dus ‘hogelonenlandenproducten’ veelal unieke stuks of series in kleine oplages, efficiënt gemaakt, én met de grootst mogelijke Nederlandse aandacht. 
 
De voorraden zijn voor ons doen groot, maar als het maar een beetje succesvol wordt, zijn deze ineens zeer beperkt. We hopen – en denken – dat we veel gaan verkopen, maar we weten dat niet zeker, laat staan welke producten. Eén voordeel is dat we alles zelf maken, dus we weten ook of, wanneer, en wat we kunnen leveren.
 
Tot Parijs!   
 
 
Download hier de catalogus van Maison & Objet. 

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven