Presentatie in eigen huis

05-05-2016

Dit jaar wilden we de producten die we in Milaan hebben laten zien zo snel mogelijk terug hebben om in eigen huis te presenteren. Dat is weer niet gelukt, een deel is verkocht en de rest moest elders gepresenteerd worden. Inmiddels zijn de meeste producten weer binnen of opnieuw gemaakt. De hele showroom is op zijn kop gezet en niet alleen de nieuwste producten maar ook de bestaande collectie is beter dan ooit gepresenteerd. Hopelijk is dit de laatste keer dat we in ons huidige pand presenteren  de volgende keer zal dat, mits de laatste bureaucratische plooien glad gestreken worden, in ons nieuwe pand zijn.

Het nieuwe pand, een oude keramiekfabriek van Philips, zal niet alleen ruimte bieden aan onze huidig activiteiten maar we hebben ook allerlei nieuwe plannen. Doelstelling is zo snel mogelijk te verhuizen. Voordat dat kan moet er eerst een enorme hoeveelheid werk verzet worden. Het nieuwe pand is niet alleen groot maar ook woest oud en verwaarloosd. We trekken er zo snel mogelijk in. Dat kan ook wel omdat het pand zo veel groter is dan het huidige. Als er relatief een klein deel af is is dat al een hele vooruitgang ten opzicht van de huidige situatie. De tijdelijke showroom daar is groter en mooier dan de huidige. Eenmaal in het pand kunnen we de rest af bouwen. Hoe het uiteindelijk gaat worden en wat we gaan doen zal hopelijk in het najaar van 2010 te beleven zijn want dan hebben we gepland echt open te gaan.

Maar nu in deze laatste presentatie in het oude pand balt 15 jaar werk en ontwikkeling  zich samen. Dit is niet alleen zichtbaar aan de collectie die gepresenteerd wordt maar ook in de werkplaats en het magazijn, we barsten uit ons jasje en dat is eigenlijk best een leuk gezicht. 

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven