Opsporing verzocht

14-05-2016

Een beetje vreemd bericht, maar wij zijn nu al enkele jaren twee objecten kwijt. Nu vraag je je af: hoe kan je een kast en een skelter kwijt raken? Dat weten we ook niet. Lange tijd hebben we gedacht dat ze uitgeleend waren en dat ze wel tevoorschijn zouden komen. Maar dat is niet gebeurd. Vandaar nu deze ‘Opsporing verzocht’.

Het betreft één van de twee skelters die we als prototype hebben gemaakt en waarop we tijdens een van onze feestjes onze gasten de race van hun leven hebben laten racen (met pitstop, reserve onderdelen en mecanicien) en een deurkast, één van de 28 kasten die in 1996 in het Stedelijk Museum zijn geëxposeerd. De wc- raampjeskast werd gemaakt van oude wc-raampjes – raampjes die  eigenlijk voor de kachel bestemd waren. Destijds gooiden we alles wat maar wilde branden in houtkachels om de boel warm te krijgen, inmiddels heet dat groene energie.

Mocht u aanwijzingen hebben die leiden tot de opsporing ervan, dan zijn wij voornamelijk heel erg blij, omdat er dan een eind is gekomen aan die knagende onzekerheid.

   

   

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven