Nieuwsbrief op de valreep (opsommingen)

12-05-2016

We gaan binnenkort niet zomaar een jaar afsluiten, maar het meest enerverende jaar in onze carrière. Het pand van onze dromen wordt nog vóór het eind van het jaar definitief aangekocht, wat al met al nog een behoorlijke exercitie was. Maar deze dromen gaan er vooral over wat we allemaal in het pand gaan doen. Behalve ontwerpen, regelen, produceren, verkopen en distribueren – wat we op dit moment ook al doen – gaan we heel veel aanvullende activiteiten ontplooien en dan vooral met anderen.

Het pand gaat onderdak bieden aan een grote variëteit van specialisten met hun spullen, advies en ervaring. Vaak voor het eerst zichtbaar, voelbaar en hoorbaar voor iedereen. Samenwerken dus, met een verzamelaar van spullen, een kunstliefhebber, een veilingmeester, een modekoning, een wijnkenner, nieuwsmakers, groenkenners, keukenspecialisten, kookgekken, filmmakers en nog veel meer. Een concept waar wij het gevoel van hadden dat het er moest komen, omdat het bij ons past en het min of meer op onze weg kwam. Want hoe krijg je het geld, de vergunningen, de medewerking van de ontwikkelaar en al de partijen die je graag bijeen wil hebben samen? Meer en meer dringt de gedachte zich op dat we op een druk kruispunt van het leven zitten waar alles en iedereen waar je iets mee zou willen op af rijdt. En er wordt keurig geremd, zelfs om even interesse te tonen en te vragen of ze toch ook niet iets kunnen betekenen? Ik ben niet gelovig, maar het voelt toch bijna dagelijks als een zegening.

Hoe leuk, inspirerend, vruchtbaar en vanzelfsprekend samenwerken kan zijn blijkt uit de intense wijze waarop we de afgelopen jaren met Guido Geelen projecten hebben gerealiseerd. Wat begon met producten van Guido op een kast van ons is van een emballage sokkel naar werken gegaan waarin de inbreng van beiden onlosmakelijk verbonden is. We zijn net de laatste hand aan het leggen aan een serie van 8 beelden , op zijn kop. Een project dat de ontwikkelingen waar we nu in zitten in meer dan een opzichte markeert. En een voorproefje van hoe we de komende tijd aan de slag zullen gaan.

   

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven