Nieuwsbrief

02-04-2016

Sissy Boy

Al jaren werken we samen met Michael Smit, de eigenaar van Sissy-Boy. We hebben in het verleden een enorme stalen kast met oude ramen gemaakt voor zijn winkel en later ook het ontwerp voor de verbouwing van zijn woonhuis. Het contact is altijd meer vriendschappelijk dan zakelijk geweest. Sinds kort lopen we samen door de panden  om de mogelijkheden te bekijken alvorens ze te huren.

Het eerste pand was in Leeuwarden. Daar hebben we door vooral veel weg te breken, een heel open en toegankelijke winkel gecreëerd. Het pand is nu tot de nok toe zichtbaar. In november is de nieuwe winkel in Eindhoven geopend. Hier hebben we niet verbouwd maar een grote achterwand gecreëerd met een grote functionaliteit. We richten de winkels niet in, maar denken na over de mogelijkheden met het pand zelf en voegen daar eventueel elementen aan toe. Bouw en bouwbegeleiding wordt door Sissy-Boy zelf geregeld. Deze manier van samenwerken is nieuw voor ons, maar het werkt wel inspirerend en het werpt zijn vruchten af.

Milaan

Begin november hebben we een aantal nieuwe producten in Milaan gepresenteerd. De presentatie was samen met onder andere Maarten Baas en Tom Dixon. Het was wederom een fantastische ervaring. Na de presentatie was er een mooi feest dat zeer druk bezocht werd en iedereen was bijzonder enthousiast. Het hele pand is een organische samenstelling van ruimtes, zowel aan de straat als op het binnenplein, waar je van de ene sfeer in de andere loopt. Er is mode, design, kunst, nijverheid, literatuur en curiosa te zien, verzameld en gepresenteerd door Rossana Orlandi en haar team. Een uiterst modern concept waarbij zaken die traditioneel van elkaar verschillen, bij elkaar komen.

   

Voor meer informatie, klik hier.  

Tuinhuis

Ook hebben we weer een enorme worsteling met een tuinhuis gehad. Met dit concept moest het toch mogelijk zijn binnen het budget te blijven. Maar niets was minder waar, we hebben weer veel teveel tijd gestopt in het huisje. Het resultaat is wel zeer bevredigend en iedereen heeft er enorm veel lol in gehad. Toch wordt het tijd dat we, met alle ervaring die we hebben, een bouwsysteem bedenken waarin de productie optimaal is. 

      

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven