Marc Mulders / Groepstentoonstelling – ‘GENEREUS’ – 23 augustus t/m 4 oktober 2020

13-07-2020

13-07-2020

Genereus

Veel deuren moesten ineens sluiten, zelfs als een evenement nog in volle gang was. Vrijwel iedereen verdween achter zijn of haar deur. Het leven kwam tot stilstand. Langzaam maar zeker verdwijnt de angst en komt de vrijheid. Met Marc Mulders had ik gelukkig al vrij snel contact, we vonden dat we de vrijheid moesten vieren en hierbij vooral ook laten zien en doen waar we in geloven!

We hebben ieder onze eigen wereld maar delen ook veel. En we bedachten wat normaal niet heel verstandig is: zo snel mogelijk een tentoonstelling organiseren. Dus midden in de zomer; een zomerfeest om te vieren en om te laten zien wat er de afgelopen maanden achter de deuren is gebeurd.

Marc wilde zoals altijd delen; de plek, de aandacht, en mogelijkheden om met andere kunstenaars en de schoonheid voor- en met iedereen. Iedereen is daarom ook welkom! De (kunst)beurzen blijven voorlopig gesloten maar wij zijn open.

Zes kunstenaars

Marc heeft zes kunstenaars uitgenodigd om samen met hem te exposeren. Drie van deze kunstenaars volgt hij al enige tijd en drie andere zijn net afgestudeerd. Marc heeft deze kunstenaars begeleid op Kunstpodium T in Tilburg en werkt nu met ze samen in een mentorproject. Deze tentoonstelling wordt hun eerste podium na de academie.

De tentoonstelling opent op zondag 23 augustus a.s. om 15:00. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de geldende maatregelen en misschien nog wel belangrijker: hoe u daarmee om wil gaan. Na de opening is de tentoonstelling tot en met zondag 4 oktober alle dagen te bezichtigen.

Foto: Marc Mulders – v.l.n.r. Jet Pronk, Christina de Korte, Pleun Moons en Marc Mulders (Apprentice-masterproject)

Deelnemende kunstenaars:

Marc Mulders

Pleun Moons

Jet Pronk

Christina de Korte

En:

Erik-Jan van der Schuur

Jenetta de Konink

Maeve van Klaveren

Klik hier voor de kunstwerken in onze collectie.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven