Het boek is af!

11-04-2016

De afgelopen weken hebben we dag en nacht gewerkt om het boek af te krijgen. Het doel was om een goed beeld te geven vanaf het begin tot nu. In het vorige stuk beschreef ik al hoe belangrijk de gedachte is geweest alles chronologisch te plaatsen, omdat dit de enige manier is alle onderwerpen een logische en verhalende plek te geven. Het belangrijkste kenmerk van het beschrijven van een periode is dat alles tegelijk door elkaar en ogenschijnlijk willekeurig is gebeurd en ontstaan en dat alles met elkaar te maken heeft. Pas als je alle relevante informatie in de juiste volgorde aanbiedt wordt het een verhaal.

We hadden niet in de gaten dat het proces om op deze wijze een boek te maken volledige kennis van zaken vereist en enorm arbeidsintensief is. Het boek moest ontstaan net zoals het werk is ontstaan en het bedrijf zich heeft ontwikkeld. Nob heeft ongeveer anderhalf jaar, bijna continu, aan het boek gewerkt. Zonder hem was het onmogelijk geweest deze werkwijze te hanteren, omdat wij samen de enigen zijn die dit alles hebben meegemaakt. Dankzij zijn kennis en het feit dat we al die jaren al samenwerken is dit mogelijk geworden.

Op 23 september presenteren we het boek bij ons in de werkplaats en de week erop zullen wij op de Woonbeurs in Amsterdam het boek presenteren en verkopen aan het publiek.

   

   

   

U kunt het nu al bestellen via info@pietheineek.nl, dan krijgt u het vers van de pers en de 1e druk (de eerste druk is niet meer beschikbaar).

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven