Een goede daad

02-10-2016

01-02-2016

10% Prijsverhoging = tijdelijk 10% korting!
 
Op 28 februari wordt uw geld bij ons in één keer 10% minder waard! Dat is nog eens de mouwen opstropen en werk maken van het deflatiespook!
 
We zijn op zich een nogal traditioneel productiebedrijf en we verdienen ons geld met heel hard werken. Dit doen we natuurlijk met steeds nieuwe ideeën en producten. Nog nooit hebben we een algehele prijsverhoging doorgevoerd, terwijl alles steeds duurder wordt. Maar nu dachten we: laten we eens het voortouw nemen en een goede daad stellen. We maken onze spullen duurder waardoor mensen die geld hebben en eigenlijk iets van ons willen bezitten paniekerig worden omdat ze dan gaan denken dat hun geld minder waard wordt en in plaats van het te sparen juist uitgeven.
 
Nederlanders zijn namelijk over het algemeen nog heel erg rijk maar zijn door de aanhoudende crisis en ingewikkelde tijden duurzaam spaarzaam geworden. Dat schijnt, alhoewel aangemoedigd door de politiek en andere wijze mannen, heel slecht te zijn voor de economie. Deze stagneert namelijk door het steeds minder consumeren en te veel sparen. Een prijsverhoging heeft voor ons ook een groot voordeel. We hebben namelijk nogal wat producten waar we onvoldoende mee verdienen en we hebben het momenteel verschrikkelijk druk. Ons product is dus schaars want we krijgen het bijna niet gemaakt en schaarste creëert hogere prijzen.
 
Tot zover ons vraag en aanbod verhaal, wij geven u tot 28 februari 10% korting want daarna gaan de prijzen met minimaal 10% omhoog.   

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven