Een foto van een supermooie kast

10-10-2016

30-05-2016

 
Deze balkenkast vinden we nu zo ongeveer het mooiste wat we ooit gemaakt hebben. Logisch, want hij is net af. Maar wat bijzonder is, is dat er een goede foto van is gemaakt die bij dit stukje staat.
 
Ik heb er geloof ik al vaker over geschreven, maar we zijn makers en zodra iets af is gaan we het volgende maken. Dat is namelijk het leukste wat er is en we hebben zodoende nog nooit geen werk gehad, dus klagen zou misplaatst zijn. Maar vaak denk ik erover na hoe wonderlijk het is dat we de meest mooie producten maken en dat zelfs mensen in het bedrijf niet weten dat ze gemaakt zijn. We vergeten vaak een foto te maken en als we die wel maken is er, ondanks dat we een duidelijke structuur op de server hebben en hier duidelijke afspraken over hebben gemaakt, altijd een plekje op de server waar deze foto onvindbaar verstopt kan worden. 
 
Al jarenlang proberen we hier met man en macht verandering in aan te brengen, maar elke keer weer vervallen we in de zo heerlijke dagelijks beslommeringen van het maken. Eerlijk gezegd krijgen we, ondanks dat we weinig communicatie doen, toch veel aandacht in de media vanwege wat we wel doen. 
 
Maar we gaan veranderen. We gaan foto’s maken en deze ook laten zien. Stel je niet te veel voor van die foto’s, de producten worden gefotografeerd zonder rommel eromheen, recht in het beeld en goed belicht, zodat je de details kan zien. Echt stileren komt hopelijk later nog. Deze kast gaat volgende week naar L’Eclaireur, één van onze dealers in Parijs. Daar zal er waarschijnlijk veel meer aandacht aan geschonken worden, want onze dealers maken vaak mooiere foto’s dan wij én ze zorgen ook dat iedereen het te zien krijgt.
 
 

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven