Call For Entries Dutch Design Week Designer Expo 2024

23-04-2024

Ook dit jaar organiseren we weer een Designer Exhibition bij Piet Hein Eek. Ben jij een ontwerper en passen je project en je ontwerpfilosofie binnen ons concept? Meld je dan nu aan voor onze Designer Exhibition. Stuur je voorkeur en een pdf van je project voor 30 juni naar claudia@pietheineek.nl.

Neem de volgende zaken in overweging alvorens je aan te melden voor de selectieprocedure:

Ruimtes

Dit jaar verhuren we kavels in ons kantoor, showroom, boven het Grand Café en op het perron. We hebben er dit jaar voor gekozen om enkel kleine kavels te verhuren. Heb je meer ruimte nodig, dan kun je uiteraard meerdere kavels naast elkaar huren. Een volledige ruimte of grotere ruimte van >50m2 huren is ook mogelijk. Neem contact op met claudia@pietheineek.nl voor de mogelijkheden en tarieven. Grotere presentaties in grote ruimtes genieten bij ons de voorkeur.

Klik op de onderstaande plattegronden voor een overzicht van de kavels per ruimte. De rode kavels zijn al vergeven, de gele kavels staan in optie en de groene kavels zijn nog beschikbaar.

Kantoor

In ons kantoor verhuren wij 10 kavels van elk 4m2. Het kantoor is gelegen bij de hoofdingang en volledig zichtbaar door grote raampartijen. Voor de Dutch Design Week worden er wanden gebouwd om het te verhuren en te bezoeken gedeelte af te sluiten van de rest van het kantoor. Deze wanden zijn anderhalve plaatbreedte hoog (3,66m).

Showroom

Onze showroom bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand, boven de winkel. In deze ruimte bevindt zich het atelier van Tweek en ook een bar waar bezoekers hapjes en drankjes kunnen verkrijgen. Aan de linkerkant van de plattegrond hebben we een grote vierkante galerie/museumachtige ruimte van ruim 85m2 beschikbaar voor grotere presentaties.

Grand Café

Boven ons Grand Café hebben we 13 verschillende kavels te huur tussen de 4m2 en 6m2 groot. De ruimte boven het Grand Café is bereikbaar met een trap in het restaurant, dat tijdens de Dutch Design Week elke avond tot laat in de avond open is. Het volledig huren van de gehele ruimte voor grotere presentaties is ook mogelijk.

Perron

Het perron buiten biedt ruimte aan 23 kavels van 5m2, naast het vergaderhuisje dat ook te huur is. Het perron wordt voor de Dutch Design Week rondom afgesloten met doorzichtige plastic zeilen wanden. Houd er bij het huren van een kavel op het perron rekening mee dat het hier een kavel buiten betreft. De plastic zeilen wanden rondom bieden alleen bescherming tegen wind en regen, maar maken van het perron geen af te sluiten ruimte. Je doet er dus goed aan om je waardevolle spullen aan het einde van de dag niet op het perron te laten staan. Het volledig huren van het perron voor een grotere (buiten) presentatie is eventueel ook mogelijk. In dat geval kunnen we er samen voor kiezen om het perron niet rondom af te sluiten met plastic zeilen wanden.

Tarieven

Voor de kavels in ons kantoor, onze showroom, boven het Grand Café en het perron geldt een tarief van €125,00 per m2 (exclusief 21% btw). Wanneer je 2 kavels bij elkaar neemt, geldt een tarief van €115,00 per m2 (exclusief 21% btw) en wanneer je 3 of meer kavels bij elkaar neemt, geldt een tarief van €105,00 per m2 (exclusief 21% btw). De volledige betaling dient uiterlijk 30 september te zijn voldaan. Voor de locaties elders in het pand gelden aangepaste tarieven.

  • Werkplaats 50 m2: €12.500,00
  • Vergaderhuisje 18m2: €1.500,00

Aanmeldprocedure

Stuur om je aan te melden voor de Designer Expo een mail naar claudia@pietheineek.nl met daarin de volgende informatie:

  • Een pdf-bestand met het werk dat je wilt presenteren
  • Een omschrijving van je presentatie
  • Je voorkeur voor een of meer van de door ons aangeboden kavels
  • Een omschrijving van hoe je je kavel wilt gaan indelen, inclusief maatvoeringen

We zullen elke aanvraag goed bestuderen en een selectie maken uit de inzendingen. We doen uiteraard onze uiterste best om je zo snel mogelijk te laten weten of je geselecteerd bent voor deelname. Wanneer je je hebt aangemeld en de aanvraag is goedgekeurd ontvang je, naast een officiële bevestiging, meer gedetailleerde informatie met betrekking tot je deelname bij Piet Hein Eek gedurende de DDW 2024.

Regel in de tussentijd zo snel mogelijk je aanmelding bij de DDW zelf. Als je dit namelijk niet voor 14 juni doet, word je niet in de communicatie van de Dutch Design Week zelf meegenomen en kom je dus niet op hun plattegrond en website terecht. Dit komt de zichtbaarheid van je project niet ten goede, dus zorg ervoor dat je aanmelding bij de DDW op tijd afgerond is!

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven