30 maart 2012 – Team

03-07-2016

Met regelmaat probeer ik uiting te geven aan de enorme waardering voor de mensen die voor mij werken en aan mijn verwondering over wat ze allemaal klaarspelen. Ik werk me een ongeluk maar dat doe ik bepaald niet alleen, de enorme prestaties en inspirerende resultaten worden met een geweldig team behaald. Ik voel me wel eens schuldig want ze lopen allemaal mijn dromen achterna, maar omdat we zo nauw samenwerken is het soms vaag wiens dromen het nu eigenlijk zijn.

Komende maand hebben we weer een hoop mijlpalen te slechten. Om maar eens wat op te sommen; De meubelbeurs in Milaan komt er weer aan. Volgende week gaan in de galerie de tentoonstellingen van Harry van de Dierendonck en Marc Ruygrok van start. Op dit moment zijn we druk doende om de eerste winkel van Vielgut op te leveren en daar komt een  producten-uit-de-lage-landen-supermarkt in Breda bovenop.

   

Daarnaast moeten we behoorlijk wat bijzondere objecten leveren voor een tot één omgetoverde twee-onder-een-kap-villa, een heel aantal meubels voor de  winkels van Suitsupply en een ontwerp voor wijnkistjes inclusief reclamecampagne voor het oudste champagne merk ter wereld. Intussen verkopen we meer dan ooit en ik vergeet vast nog het één en ander.

   

Oh ja, we krijgen ook de tweede sessie van Upload Cinema, over seks geloof ik, dus daar zullen wel een hoop mensen op af komen. En mezzosopraan Rosanne van Sandwijk komt ons, even nadat ze in het statige Concertgebouw in Amsterdam de blaren op de oren heeft gezongen, ons tussen de kunst, tafels en stoelen gelukkig maken.   

Vind ik het allemaal nog wel leuk? Ja, maar dat komt vooral door al die leuke mensen waar we mee werken en de fantastische resultaten die er geboekt worden.

 

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven