Werkplaats vacatures

Meubelmaker / timmerman | Full time

Wij zoeken per direct een full time meubelmaker/timmerman die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De verantwoordelijkheden en het werk zijn zeer uiteenlopend en worden bepaald aan de hand van je kennis en ervaring.

We zoeken iemand die de opleiding tot meubelmaker / timmerman (niveau 2,3 of 4) heeft afgerond. Ook mensen zonder deze opleiding, maar wel met relevante werkervaring in dit vakgebied, zijn welkom. Op dit moment hebben we geen plek voor een BBL student. Geïntereseerd in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Maartje: maartje@pietheineek.nl

Meubelspuiter | Part time / Full time

Wij zoeken per direct een ervaren meubelspuiter die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De  verantwoordelijkheden en het werk zijn uiteenlopend van een kleine serie metalen onderdelen op kleur tot een batch afvaltafels in hoogglans en al het andere wat we zelf maken. Daarnaast is het tevens een aansturende rol voor het schuren, spuiten en organiseren.

We werken in onze werkplaats aan kleine series meubels, meubels op maat, bijzondere objecten en complexe projecten in voornamelijk hout en metaal. Veel van deze producten worden klant specifiek gespoten en naast dat de lak er strak op moet zitten is het van belang het product goed te begrijpen en voor het spuiten deze te controleren. Uiteraard ook de eindcontrole voor verzending / levering.

We zoeken iemand die ervaring heeft met spuiten en begrijpt wat spuiten inhoudt, problemen kan oplossen en efficiënt alles door elkaar tot een goed eind kan brengen.  Geschikt voor deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebief naar Maartje: maartje@pietheineek.nl

Leerling meubelspuiter | Full time

Ben je handig en op zoek naar een baan? Denk jij dat je het spuiten in de vingers hebt?  Leer het in een handomdraai bij Piet Hein Eek! 

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig vakmannen en vakvrouwen die het ambacht van het spuiten onder de knie hebben terwijl er ondertussen wel een groot tekort is aan mensen die vakkundig en professioneel meubels kunnen afwerken. Daarom ben je als meubelspuiter gegarandeerd van een baan. 

Bij de Productie van Piet Hein Eek zijn we op zoek naar enthousiaste vakmensen die zich het vak van meubelspuiter eigen willen maken. Ervaring is geen vereiste. Binnen een maand leren we je alle fijne kneepjes van het vak waarna je volledig zelfstandig aan de slag kunt in onze spuiterij. Je maakt kennis met verschillende professionele technieken en we leren je deze technieken in te zetten voor het beste eindresultaat. 

Wat kunnen we je bieden? 

  • We leren je spuiten met verschillende soorten lak, watergedragen en op thinner basis. 
  • We leren je het spuiten op verschillende materialen zoals hout, metaal enzovoorts. 
  • Welke lakken komen er aan bod? Watergedragen primer, staal primer, kleurlak, metaal lak, epoxy lak en hoogglans lakken. 
  • We leren je hoe je een meubel voorbereid op de afwerking. 
  • We leren je het mengen van (bijna) alle kleuren. 
  • Een baan bij een van de leukste en creatiefste bedrijven van Nederland. 

Wat vragen we? 

  • De juiste professionele instelling; leergierig en betrokken. 
  • Communicatief vaardig; efficiënt overleg waar nodig. 
  • Zelfstandig en ondernemend; niet bang om dingen aan te pakken en te verbeteren. 
  • Affiniteit met ons bedrijf. 

Lijkt het jou leuk om te komen leren en werken bij Piet Hein Eek en mee te werken aan exclusieve meubels? Solliciteer dan op deze vacature d.m.v. een mail te sturen naar maartje@pietheineek.nl en wie weet nodigen we je uit! 


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN