Werkplaats vacatures

Meubelmaker / timmerman | Full time

Wij zoeken per direct een full time meubelmaker/timmerman die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De verantwoordelijkheden en het werk zijn zeer uiteenlopend en worden bepaald aan de hand van je kennis en ervaring.

We zoeken iemand die de opleiding tot meubelmaker / timmerman (niveau 2,3 of 4) heeft afgerond. Ook mensen zonder deze opleiding, maar wel met relevante werkervaring in dit vakgebied, zijn welkom. Op dit moment hebben we geen plek voor een BBL student. Geïntereseerd in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Maartje: maartje@pietheineek.nl

Meubelspuiter | Part time / Full time

Wij zoeken per direct een ervaren meubelspuiter die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De  verantwoordelijkheden en het werk zijn uiteenlopend van een kleine serie metalen onderdelen op kleur tot een batch afvaltafels in hoogglans en al het andere wat we zelf maken. Daarnaast is het tevens een aansturende rol voor het schuren, spuiten en organiseren.

We werken in onze werkplaats aan kleine series meubels, meubels op maat, bijzondere objecten en complexe projecten in voornamelijk hout en metaal. Veel van deze producten worden klant specifiek gespoten en naast dat de lak er strak op moet zitten is het van belang het product goed te begrijpen en voor het spuiten deze te controleren. Uiteraard ook de eindcontrole voor verzending / levering.

We zoeken iemand die ervaring heeft met spuiten en begrijpt wat spuiten inhoudt, problemen kan oplossen en efficiënt alles door elkaar tot een goed eind kan brengen.  Geschikt voor deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebief naar Maartje: maartje@pietheineek.nl

Metaalbewerker | Full time

Wij zoeken per direct een metaalbewerker die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf.

Het werk en de verantwoordelijkheden zijn zeer uiteenlopend. We werken aan kleine series meubels, meubels op maat, bijzondere objecten en complexe projecten. Dit vereist op tal van gebieden grote motivatie en inzet waar een constante stroom van bijzondere resultaten tegenover staat. Het vermogen om op onorthodoxe en experimentele wijze te werken is zeer belangrijk. We zijn namelijk geen standaard productiebedrijf. Van ontwerp tot verkoop, alles onder één dak. Met de werkplaats als drijvende kracht en hart van het bedrijf.

We zoeken mensen die allround inzetbaar zijn. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit plaatbewerkingen zoals knippen, ponsen en buigen. Daarnaast komen taken als lassen, constructiewerk en eventueel programmeren aan bod. Ervaring in het werken met machines zoals knipbank, ponsmachine en kantbank zijn een vereiste.Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Maartje Timmermans. maartje@pietheineek.nl


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN