Werkplaats vacatures

Magazijnmedewerker | Full time

We zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die er voor kan zorgen dat alles in ons magazijn soepel verloopt, wat je samen gaat doen met je collega. Je gaat zendingen voorbereiden verpakken en zorgt dat ze klaar staan voor transport.

Daarnaast zorg je er voor dat de voorraad in het magazijn up to date blijft en zou je leveringen kunnen gaan brengen bij de klant. Kun je gestructureerd te werk gaan, spreek je ook Engels en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan een mail naar info@pietheineek.nl.

Meubelspuiter | Full time of parttime

Wij zoeken per direct een ervaren meubelspuiter die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De verantwoordelijkheden en het werk zijn uiteenlopend: van een kleine serie metalen onderdelen op kleur tot een batch afvaltafels in hoogglans en de producten die we zelf maken. Daarnaast is het tevens een aansturende rol voor het schuren, spuiten en organiseren. 

We werken in onze werkplaats aan kleine series meubels, meubels op maat, bijzondere objecten en complexe projecten in voornamelijk hout en metaal. Veel van deze producten worden klant specifiek gespoten en naast dat de lak er strak op moet zitten is het van belang het product goed te begrijpen en voor het spuiten deze te controleren. Uiteraard ook de eindcontrole voor verzending / levering. 

We zoeken iemand die ervaring heeft met meubels spuiten en begrijpt wat het inhoudt, problemen kan oplossen en efficiënt is om uiteindelijk een goed eindproduct op te leveren. Wil je je langere tijd binden aan een bedrijf en ben je geïnteresseerd in de vacature? Stuur dan je CV en motivatiebief naar Maartje: maartje@pietheineek.nl


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN