Werkplaats vacatures

Meubelmaker / timmerman | Full time

Wij zoeken per direct een full time meubelmaker/timmerman die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die de opleiding tot meubelmaker / timmerman (niveau 2,3 of 4) heeft afgerond en die veel kennis en ervaring heeft binnen dit vakgebied. 

Op dit moment hebben we geen plek voor een BBL student. 

Geïntereseerd in de vacature? Stuur je CV en motivatie naar Maartje: maartje@pietheineek.nl


Meubelspuiter | Part time / Full time

Wij zoeken per direct een ervaren meubelspuiter die zich voor lange tijd wil binden aan ons bedrijf en het team komt versterken. De  verantwoordelijkheden en het werk zijn uiteenlopend van een kleine serie metalen onderdelen op kleur tot een batch afvaltafels in hoogglans en al het andere wat we zelf maken. Daarnaast is het tevens een aansturende rol voor het schuren, spuiten en organiseren.

We werken in onze werkplaats aan kleine series meubels, meubels op maat, bijzondere objecten en complexe projecten in voornamelijk hout en metaal. Veel van deze producten worden klant specifiek gespoten en naast dat de lak er strak op moet zitten is het van belang het product goed te begrijpen en voor het spuiten deze te controleren. Uiteraard ook de eindcontrole voor verzending / levering.

We zoeken iemand die ervaring heeft met spuiten en begrijpt wat spuiten inhoudt, problemen kan oplossen en efficiënt alles door elkaar tot een goed eind kan brengen.  Geschikt voor deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebief naar Maartje: maartje@pietheineek.nl


Magazijnmedewerker | Full time

Ben jij er klaar voor om een centrale rol te spelen in ons bedrijf? We zijn namelijk per direct op zoek naar een toegewijde fulltime magazijnmedewerker die ons team voor lange tijd komt versterken.

Als cruciaal lid van ons team sta je in het middelpunt van onze activiteiten en zorg je ervoor dat elk facet van ons bedrijf soepel verloopt. Jouw kennis van onze gehele collectie is van groot belang om de efficiëntie en organisatie binnen ons magazijn te handhaven. Van het verwerken van informatie tot het scherp in de gaten houden van de inventaris, jouw rol is essentieel bij het stroomlijnen van onze magazijnprocessen.

We zijn echter op zoek naar meer dan alleen toewijding; we zijn op zoek naar iemand met een proactieve houding en het vertrouwen om logistieke uitdagingen direct aan te pakken. Je vermogen om zelfstandig te werken en toch effectief te communiceren met je collega’s is essentieel om het potentieel van ons magazijn te maximaliseren.

In deze functie gaat het niet alleen om voorraadbeheer en het organiseren van de magazijnindeling. Je bent ook verantwoordelijk voor het ontvangen van goederen, het transportklaar maken van meubels, het inplannen van extern transport en het rijden van serviceritten door heel Nederland.

In deze dynamische functie is geen dag hetzelfde. Je krijgt te maken met nieuwe uitdagingen en kansen om de omloopsnelheid van het transport te verhogen en ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd ontvangen, elke keer weer. Precisie en aandacht voor detail zijn onontbeerlijk, want onze klanten rekenen op ons om kwaliteitsproducten met zorg af te leveren.

Wat ga je bij ons doen?

 • Het magazijn organiseren en beheren voor optimale efficiëntie.
 • Goederen ontvangen en de inventaris nauwkeurig bijhouden.
 • Meubels klaarmaken voor transport, zodat ze in perfecte staat aankomen.
 • Het inplannen van extern transport.
 • Het in Nederland met onze eigen bus bezorgen van meubels.
 • Logistieke uitdagingen aangaan om processen te stroomlijnen en de omloopsnelheid van het transport te verhogen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je staat stevig in je schoenen en hebt een proactieve houding bij het benaderen van taken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken met collega’s.
 • Het vermogen om zelfstandig te werken met behoud van een teamgerichte instelling.
 • Precisie en aandacht voor detail in alle aspecten van magazijnwerkzaamheden.
 • Vertrouwen in het aanpakken van logistieke uitdagingen en het vinden van oplossingen.
 • Aanpassingsvermogen om te kunnen omgaan met de variabele aard van de taken van de functie.

Wat krijg je van ons?

 • Competitief salaris op basis van ervaring en prestaties.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.
 • Kortingen op producten van Piet Hein Eek en de horeca van Piet Hein Eek.
 • 25 Vakantiedagen, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een diverse, inspirerende en coöperatieve werkomgeving.
 • De leukste collega’s.
 • Bedrijfsfeesten, vrijdagmiddagborrels

Als je klaar bent voor een veelzijdige rol waarin je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt en een echte impact kunt maken, solliciteer dan nu! Stuur een mail met je cv en motivatie naar maartje@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN

Laden...
Terug naar boven