Stageplekken

Wil je jezelf ontwikkelen en je talenten ontdekken in een inspirerende omgeving vol design, kunst en vormgeving? We hebben nu 2 stageplekken beschikbaar in een van onderstaande richtingen:

• Grafisch ontwerp + fotografie
Doe je een studie in de richting van grafisch ontwerp, heb je affiniteit met fotografie en wil je hier graag nog meer over leren? Kom dan stage lopen van juni 2022 tot januari 2023. Lees de hele vacature hier. Stuur je CV, motivatie en portfolio naar marcis@pietheineek.nl.

• Communicatie/marketing + social media
Doe je een studie in de richting van communicatie of marketing en heb je affiniteit met social media? Kom dan stage lopen van juni 2022 tot januari 2023. Lees de hele vacature hier. Stuur je CV, motivatie en portfolio naar pippi@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN