Stageplekken

Wil je jezelf ontwikkelen en je talenten ontdekken in een inspirerende omgeving vol design, kunst en vormgeving? We hebben nu stageplekken beschikbaar in onderstaande richtingen:

• Meubelmaker / interieurbouwer
Doe je een studie in de richting van meubelmaker of interieurbouwer en wil je mooie dingen maken? Kom dan stage lopen in onze werkplaats. Lees de hele vacature hier. Stuur je CV, motivatie en portfolio naar info@pietheineek.nl.

• Fotografie / grafische vormgeving.
Op ons kantoor hebben we plek voor een student fotografie met grafische skills of een student vormgeving die ook kan fotograferen.

Wil je jezelf ontwikkelen en je talenten ontdekken in een inspirerende omgeving vol design, kunst en vormgeving? Doe je een studie in de richting van grafisch ontwerp en heb je affiniteit met fotografie of wil je hier graag meer over leren? Solliciteer dan voor de plek ‘Stagiaire Grafisch ontwerp en fotografie’.

Je werkt nauw samen met communicatie, PR en marketingteam en hebt een actieve rol in: – Het ontwerpen van geprinte media (denk aan posters, flyers, stickers)
Produceren en assisteren van productfotografie en de styling eromheen
Retoucheren en bewerken van afbeeldingen

Nemen van initiatief in het ontwikkelen van je eigen ideeën en de implementatie ervan – Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom beeldcultuur en media

Wat we vragen:
Je volgt een relevante studie in de richting van grafisch ontwerp, media en/of fotografie
Basiskennis van Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator en XD (of nieuwsgierig en toegewijd om deze programma’s te leren). Ervaring in Adobe Premiere en WordPress is een plus!

Beheersing van de Nederlandse, maar ook Engelse taal in woord en geschrift, vanwege ons internationale team

Per direct beschikbaar voor een fulltime stage (eerder of later beginnen kan ook!)

Stuur je CV, motivatie en portfolio naar sander@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat je zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN

Laden...
Terug naar boven