Hotel vacatures

Medewerker Housekeeping

In oktober 2021 opende Piet Hein Eek zijn hotel met 13 kamers, waarin je kunt slapen tussen design, kunst en antiek. Je zorgt ervoor dat deze kamers netjes en schoon zijn voor nieuwe gasten. We werken in een klein team, met als doel samen het hotel en restaurant draaiende te houden. Open staan voor andere taken of werkzaamheden is daarom bij ons bijna een vanzelfsprekendheid. Ervaring is niet nodig, alles tot in de puntjes willen verzorgen en gastvrij zijn wel.

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt om zo zelfstandig mogelijk te werken. Je krijgt de mogelijkheden en kansen om je kwaliteiten en talenten te ontdekken. Je bent aan het werk in een creatieve omgeving vol design, kunst, antiek en ambacht en samen met het team werk je met een gemeenschappelijke drijfveer aan je taken. Samen zorgen we voor een geweldige beleving bij Hotel Piet Hein Eek. Wil je graag in deze fijne omgeving werken? Stuur een mail met je motivatie naar hotel@pietheineek.nl.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in, met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN

Laden...
Terug naar boven