Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het StrijpR klassiek concert – bij Piet Hein Eek

25 juni 2017 - 15:00 - 17:30

€17,50
Hülya Keser, concertpianiste, is gestart met “Hülya Keser & Friends”, concerten in binnen- en buitenland met andere bekende musici en waar mogelijk ook aan jong aanstormend talent een kans geboden wordt.
 
Vanuit dit concept “Hülya Keser & Friends” werkt Hülya Keser ook aan de realisatie van projecten als “AYildiz”, een internationaal kamermuziekfestival en “Hidden Roads – Silk Touches”, een internationaal verbindende culturele ontdekkingsreis van de “Far East”, China naar de “East” , Turkije. 
 
Voor het concert bij Piet Hein Eek in Eindhoven zal Hülya Keser samenspelen met de violiste PeiPei Zhu, bekend van het Residentie Orkest, de celliste Evelien Prakke, bekend van het Balletorkest, alsmede het jonge talent, fluitiste Nina Nederlof van de Young Musicians Academy.
 
We bieden in het restaurant de mogelijkheid om na het concert aan te schuiven voor een tweegangendiner dat bij ons voor maximaal 54 man wordt geserveerd voor € 25,- pp. exclusief consumpties. Mensen die van deze mogelijkheid gebruik willen maken en/of willen reserveren voor dit diner kunnen contact opnemen met Maaike Driessen via maaike@pietheineek.nl. Het is belangrijk dat eventuele dieetwensen en allergieën ruim van tevoren door u worden aangegeven.
 
Zondag 25 juni 2017
Zaal open: 14:30 (vrije zitplaatsen)
 
Hülya Keser – piano
PeiPei Zhu – viool
Evelien Prakke – cello
Nina Nederlof – dwarsfluit
 
Klik hier voor meer informatie over de artiesten.
 

   

   
 
 

Gegevens

Datum:
25 juni 2017
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-het-strijpr-klassiek-concert-34934771843

Organisatoren

Piet Hein Eek
Astarte Music Events