Eek en Dekkers vacatures

Bouwkundig tekenaar/modelleur | Full-time

Vanwege uitbreiding van onze opdrachtenportefeuille, zijn wij op korte termijn op zoek naar een talentvolle bouwkundig modelleur / tekenaar die ons team op fulltimebasis wil komen versterken.

We werken met een klein team aan architectuuropgaves van verschillende schaalniveaus, voornamelijk op renovatie- en transformatiegebied. Wij willen ons team zo snel mogelijk uitbreiden en zijn op zoek naar iemand die ons op technisch en bouwkundig vlak kan versterken.

Klik hier voor de hele vacature. Heb je interesse in de vacature en de ambitie om iets toe te voegen aan ons team? Mail je cv en een korte motivatie naar iggie@eekendekkers.com.


WERKEN BIJ PIET HEIN EEK

Werken bij Piet Hein Eek  betekent dat je gevraagd wordt zo zelfstandig mogelijk aan je eigen producten en projecten te werken. Dat je mogelijkheden en kansen hebt je talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. En dat je plezier hebt in het creëren en maken van bijzondere producten, objecten en projecten en plezier hebt in het leveren van een bijdrage aan dit proces. En dat je dat alles in een team doet waarin er een gemeenschappelijk drijfveer is op eigen wijze en vaak tegen de stroom in,  met zijn allen, mooie producten te maken en projecten te realiseren.

Niet gevonden wat u zocht? Open sollicitaties zijn altijd welkom via info@pietheineek.nl.

This post is also available in: EN