We mogen weer open!

23-05-2020

24-05-2020

Het wordt leuker, beter, mooier en fijner dan ooit. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u nog even afstand kunt houden. Maar omdat we veel ruimte hebben gaat dit geen moment ten koste van de beleving.

Omdat er maar 30 gasten tegelijk binnen mogen zijn en reserveren verplicht is hebben we de avond en middag in tweeën gedeeld de vroege lunch is van 12.00 tot 13.30, vanaf 13.30 komen de gasten voor de wat latere lunch binnen en voor het diner kunt u van af 17.30 tot 19.30 of na 19.30 reserveren.

Maar zoals een mens betaamt hanteren we de regel van 30 personen en gaan we zo flexibel mogelijk om met reserveringen. Het staat vanzelfsprekend voorop dat u een fijne avond heeft! In de auto even bellen of er plaats is en reserveren is ook reserveren! Buiten hebben we enorm veel zitplaatsen en met de zomer in aantocht is ‘bot vangen’ onwaarschijnlijk.

Naast dat we het restaurant hebben geschilderd is er de afgelopen maanden van de FRIET (Piet Hein Eek) een afhaal voor het restaurant gemaakt. Dit was eigenlijk zoals we al wilden en we gaan er ook mee door maar dan lekkerder, leuker en beter omdat er nu ook gerechten uit de keuken van het restaurant kunnen komen. FRIET wordt een soort bistro met een afhaalmogelijkheid en met een groot aantal zitplaatsen.

Onze chef-kok Martien en het keukenteam zijn keihard aan het werk om alles voor te bereiden voor een spetterende start. De kaart wordt uitgebreider dan deze was en de komende maanden kunt u zich bij ons op vakantie wanen en de afgelopen maanden achter u laten!

Het restaurant gaat weer open maar de showroom, wonderkamer/ hotellobby en tijdelijke galerie zijn niet dicht geweest en zijn meer dan de moeite van een bezoek waard!

Het restaurant opent op dinsdag 2 juni a.s.

Reserveren

T: 040 4009005
M: restaurant@pietheineek.nl

Timeslots

Lunch

Vroege lunch12:00 – 13:30
Late lunch13:30 – 17:00

Diner

Vroeg diner..17:30 – 19:30
Laat diner19:30 –

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven