Steun Henk Neven en geniet!

18-02-2017

18-02-2017

Het is al weer even geleden dat we onderdak hebben geboden aan een klassiek optreden. Zonder hierover in details te treden, zijn wij inmiddels tot de conclusie gekomen dat het programmeren van klassiek muziek, of eigenlijk cultuur in zijn algemeenheid, niets opbrengt. Althans, als je puur kijkt naar geldstromen. Eigenlijk is het juist  de beste  investering die je kunt doen.

Zelfs nu nog  kan ik me de optredens van Henk Neven (toen nog zonder zijn broer Jan Bastiaan) en Hans Eijsackers bij ons in de zaal voor de geest halen als de dag van gisteren. We hebben zelfs, in het kader van de reeks scherpdenkers, samen opgetreden in het Concertgebouw en het Muziekcentrum in Eindhoven.

Een paar jaar geleden was onze vriendschap aanleiding om een bijdrage te leveren om de CD  ‘The Sea’ mogelijk te maken. En dit was weer aanleiding voor Henk om ons te vragen om een bijdrage te leveren aan zijn nieuwe project “From Russia with love”. Natuurlijk wilde ik aan deze vraag voldoen maar daarnaast wilde ik nog iets bedenken waardoor het tot stand komen van de CD door nog meer mensen gesteund kan worden. 

Dus modern als we zijn bedachten we dat wij onze zaal ter beschikking stellen voor een crowdfunding-concert. Dit is trouwens een zaal met ongewoon goede akoestiek en dus uitermate geschikt voor klassieke concerten.   De kaartopbrengst waarbij elk kaartje vanaf vijftien euro kost, gaat geheel naar Henk en de kunsten en u krijgt daar iets van onschatbare waarde voor terug: een onvergetelijk optreden.     

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van tickets. 

<< terug naar nieuwsoverzicht

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven