Skelter

27-03-2016

Al jaren geleden ontstond het idee om van dun aluminium fietsjes, fietsen en skelters te maken. Het dunne aluminium, tot een doos gevormd, is stevig, licht en geeft de mogelijkheid technische voorbereidingen te treffen (asgaten, bevestigingen en schuifmechanismen). Inmiddels zijn er een aantal prototypen af, die in de praktijk al getest zijn. Onze doelstelling is om een hele collectie samen te stellen met verschillende producten.

Om te beginnen willen we een eerste oplage skelters maken die op inschrijving verkocht worden. We moeten dan zeker aan een grote serie van 5 tot 10 stuks kunnen werken. We zullen deze skelters maken en puur op kostenbasis doorberekenen. Ze zullen dan waarschijnlijk tussen de € 2.000,00 en € 3.000,00 gaan kosten. We zijn nog bezig met een aantal verbeteringen (versnellingen, handrem en een verschuifbaar stoeltje).

Als u interesse heeft voor een skelter uit deze serie, neem dan contact met ons op. De eerste drie modellen staan ter bezichtiging bij ons in de showroom.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven