Presentatie Fair Trade Original

08-05-2016

Zoals al eerder gemeld heb ik een aantal producten ontworpen voor de nieuwe collectie van Fair Trade Original (FTO, zie nieuwsbrief dd. 08-06-2009). Mij werd gevraagd om aanwezig te zijn bij de presentatie van de nieuwe collectie. Ik wilde dat best doen, maar dan wel liefste bij ons, zodat ik niet nog meer hoef te reizen. Bovendien viel de presentatie bijna samen met die van onze eigen collectie en de showroom toch al aan kant gemaakt moest worden.

Bij terugkomst uit Vietnam dachten we dat de keramische vazen, in tegenstelling tot de houten manden, niet al te veel problemen zouden opleveren. De eerste zending manden was echter al snel binnen en overtrof onze verwachtingen. De serie vazen die toegestuurd werd bleek niet compleet en ook niet zoals bedoeld. Bovendien bleek de tegenzin om de meest gecompliceerde vaas te maken zo groot dat ze het niet eens wilden proberen. Nu heb ik twee varianten getekend waarvan we hopen dat ze deze met frisse moed zullen gaan uitvoeren.|

      

     
We kunnen nu in elk geval de houten producten laten zien en weten we zelfs de prijzen al. Begin volgend jaar is alles leverbaar. De wijze van produceren distribueren van FTO biedt mogelijkheden die we normaal niet hebben. Hopelijk kunnen wij op onze beurt er voor zorgen dat er nieuwe mogelijkheden en kansen voor FTO ontstaan. Dan is zo’n project helemaal geslaagd. De prijzen zijn voor FTO een beetje hoog, maar voor ons doen hartstikke gunstig.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven