Nu dit weer!

29-07-2021

29-07-2021

Wie onze berichten een beetje volgt, weet dat we op miraculeuze wijze best soepel door de afgelopen periode heen zijn gekomen. Op dit moment ben ik een boekje aan het schrijven, het gaat ‘Hotel Corona’ heten. Het krijgt deze titel omdat de bouw van het hotel zo ongeveer de hele coronaperiode behelst. Ik schrijf het omdat er zoveel gebeurd is wat uiteindelijk allemaal van invloed is geweest op ons mirakel. Door  een zo compleet mogelijk verhaal te schijven kan iedereen zelf verbanden leggen en begrijpen waarom de afgelopen periode zo positief voor heeft uitgepakt.

Positief of niet, op dit moment hebben we net als veel andere werkgevers in de horeca een groot ‘after-event-probleem’. Toen we moesten sluiten hebben we, zoals de steunmaatregelen ook bedoeld waren, niemand ontslagen. Maar in de loop van het anderhalve jaar hebben een heel aantal mensen stappen gezet om vanuit het tijdelijke werk bij ons in het restaurant hun carrière op te pakken. En op hetzelfde moment heeft de coronacampagne van de overheid met teststraten, vaccinatieprogramma’s en door oneindige budgetten de arbeidsmarkt voor mensen die een baantje zoeken leeggezogen. En dit terwijl het restaurant en FRIET open zijn en we binnenkort ook met het hotel opengaan en er veel gasten zijn; een typisch voorbeeld van ‘nu dit weer’. Wij zijn dus hard op zoek naar mensen!

Foto: Helene Lenfers

Nog een typisch voorbeeld; onze boekhouder heeft andere plannen, om te beginnen gaat ze reizen wat binnenkort eindelijk mag. Dus zijn we helaas op zoek naar een vervanger!

En als klap op de vuurpijl zijn we ook op zoek naar iemand die een deel van de baan van Pim gaat overnemen. Namelijk de communicatie op social media maar dan wel in de breedste zin van het woord. Overigens is werken bij ons altijd ‘in-de-breedste-zin-van-het-woord-werken’. We bedenken, maken en doen alles zelf en we werken met zijn allen vanuit het totaalconcept. Voor de voetballiefhebbers; Rinus Israëls speelde met Feyenoord in de jaren zestig Milaan van de mat met totaalvoetbal, iets waar de Milanezen toen geen bal van begrepen. Bij ons lijkt het een beetje op ‘totaalwerken’. Het enige verschil is dat wij dit zelf ook niet altijd begrijpen. Maar het gaat goed en leuk en heerlijk is het wel!

Klik op onderstaande knop voor alle vacatures.

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven