Nob Ruijgrok

15-06-2022

Op 13 juni 2022 is Nob Ruijgrok overleden. Ik studeerde met Nob aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven en in de vakanties verdienden we geld bij met huizen opknappen en schilderen. We ontdekten dat we samen onuitputtelijk waren. Toen ik mijn bedrijf oprichtte, vroeg ik aan Nob om samen een product op de markt te brengen.

Omdat we zo goed met elkaar konden werken en ervan genoten, ondanks het uitblijven van inkomsten, vonden we het een goed idee om Eek & Ruijgrok op te richten, waar we tot 2015 samenwerkten. Nob was mijn vriend en compagnon. Toen we begonnen waren we uit hetzelfde hout gesneden en in de ruim dertig jaar daarna zijn we met elkaar vergroeid. Ik koester Nob en zal hem bij me houden.

Mijn gedachten en liefde zijn ook bij Laura, Sammy, Jim en familie.

Piet Hein Eek

Praktische informatie
U bent welkom om op vrijdag 17 juni 2022 om 14.30 tot 18.00 uur in onze (zijn) werkplaats afscheid te nemen. 

• De dienst start om 14.30 uur
• Na de dienst nemen Laura, Sammie en Jim in intieme kring afscheid van Nob bij het crematorium. Zij keren niet terug naar de werkplaats
• In de werkplaats is er tot 18.00 uur een borrel 
• U kunt parkeren in de wijk en op Strijp-T: Komt u vanaf de Zwaanstraat, neem dan de rotonde rechtsaf. Komt u vanaf de Halvemaanstraat dan kunt u de rotonde rechtdoor nemen. Op deze parkeerplaats kunt u vanaf 13.30 uur parkeren. 
• Wij zijn deze gehele dag gesloten voor andere bezoekers

Adres: Halvemaanstraat 30 te Eindhoven.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven