Nieuw jaar, nieuwe prijzen!

11-01-2019

11-01-2019

Jaarlijks krijgen we van onze vaste klanten en dealers de vraag of wij de nieuwe prijslijst kunnen toesturen. Vervolgens geven we ieder jaar weer aan dat prijzen gelijk zijn gebleven en alleen het jaartal veranderd is. In het kader van de goede voornemens hebben we nu besloten om de prijzen met 5% te verhogen en voldoen we nu eindelijk een keer aan de vraag en verwachtingen van onze dealers en klanten!

Los van alle goede voornemens en de vraag van onze dealers en klanten is de reden voor een prijsstijging dat onze prijzen al drie jaar hetzelfde zijn gebleven. Intussen is de economie fors aangetrokken en hiermee ook de vraag naar onze producten en dientengevolge is er ook een steeds grotere druk op de productie komen te liggen. Misschien wel de belangrijkste reden voor de prijsstijging is dat de grondstoffenprijzen en transportkosten ieder jaar gestaag zijn toegenomen.

Belangrijk: de huidige prijslijst is inmiddels up-to-date, maar we zijn nog druk bezig met het omprijzen van de producten op onze website en in onze winkel en showroom. Uiteraard zijn wij van harte bereid om uw vragen ten aanzien van de prijsstijging te beantwoorden.

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven