Lezing door Paul Smith op 26 januari 2012 – geen plaatsen meer beschikbaar

30-06-2016

Al een tijd spelen we met de gedachte een lezingencyclus op te zetten waarin de creatieve ondernemer vertelt. Je zou kunnen stellen dat het in het hol van de leeuw is want de combinatie van creativiteit en ondernemerschap tiert welig in ons pand. Bovendien lijkt het thema in de hectische tijden waarin we ons bevinden actueler dan ooit. De bedrijven die het nog goed doen worden toch vooral gestuurd door creatievelingen met oog en gevoel voor cultuur. Zoals altijd in tijden van verwarring houdt kunst een spiegel voor en geeft het antwoorden, troost en richting. De creatievelingen zijn degenen die leven om te creëren en niet alleen om geld te verdienen.

Het feit dat je creëert schept geluk, wat de creatie exact is is niet relevant. Liever vruchtbare grond waar van alles in kan groeien dan een zandbak waar per se een tomatenplant uit moet oprijzen. Ik heb steeds gedacht dat ik rondom het thema van de creatieve ondernemer een verhaal  met vragen en uitgangspunten moest schrijven maar dat heeft misschien helemaal geen zin want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal dus kan je die ondernemer beter zelf laten bedenken wat hij (of zij) wil vertellen.

Op 26 januari komt Paul Smith speciaal voor ons uit Londen om als eerste in de rij een lezing te geven. Als tweede hadden we Steve Jobs in gedachte maar dat ging helaas niet meer. Het is nu al een bijzondere start.

Lezing door Paul Smith
Donderdag 26 januari 2012
Van 11:30 tot 13:00 uur 
Taal: Engels
Toegang: gratis
Locatie: evenementenruimte

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor de lezing

Mocht u na afloop willen lunchen in het restaurant dan graag reserveren via restaurant@pietheineek.nl vanwege de drukte.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven