Keulen en de eiken vitrine

13-01-2019

13-01-2019

Driemaal is scheepsrecht. En er is echt niemand die de beurs in Keulen kent die ons niet heeft verteld dat je om een beetje resultaat te behalen je zeker drie jaar achter elkaar moet presenteren. En dit is de derde keer. Overigens waren we de eerste twee keer al best tevreden met het resultaat. Maar nu wordt het volgens de kenners dus echt goed.

Nu zijn voorspellingen over het algemeen even betrouwbaar als die van  economen over de economie; wat ze zeggen blijkt bijna zeker niet waar maar hoe wordt het dan wel? Wij dachten: we mikken, naast het laten zien van alles wat we sinds vorig jaar aan de collectie toe hebben gevoegd, nog meer dan voorgaande jaren op een presentatie waarin we de collectie zo breed mogelijk laten zien. We willen gezien worden zoals we onszelf zien en waar we al 25 jaar hard aan werken, als een serieus meubelmerk!

Zo serieus zijn we nou ook weer niet want toen we de eiken vitrine wilden inpakken bleek deze niet meer op voorraad en alleen nog in de showroom te staan. Een van ons bestverkopende producten, de categorie die we juist in het zonnetje wilden zetten, is dus vanwege een gebrekkige planning niet te zien. Maar je zou net zo makkelijk kunnen schrijven dat de kast niet beschikbaar is vanwege het enorme succes. Een beetje waar is dat wel want we hebben nog maar kort geleden een serie eiken vitrines gemaakt en gelijk geleverd en zijn vergeten er een in de showroom te zetten. Dit is eigenlijk  helemaal niet zo gek want de regel is dat we geen collectie uit de showroom verkopen. Zelf irriteer ik me net zo hard als dat ik het leuk vind dat het met de regels niet zo nauw wordt genomen.

   
Niet te zien in Keulen                                                                      Gaat wel mee naar Keulen

Toch bijzonder dat er een heel stukje geschreven kan worden over hoe lastig (of zinloos) het is om te voorspellen en te plannen en over een kast die we uiteindelijk niet meenemen. Maar we hopen en denken dat wat we wel laten zien de moeite waard zal zijn. Enkele highlights zijn weer geheel volgens de traditie op de valreep gereed gekomen.

IMM Brochure High res. foto’s
download download

 

IMM Cologne – Hall 3.2 – Aisle D – Nr. 23 – 14 t/m 20 januari 2019

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven