In de lift!

01-04-2021

01-04-2021

Gelukkig hebben we een productiebedrijf en mogen we op de zaak werken. Elke dag komt iedereen naar het pand. De mensen uit het restaurant werken in de takeaway of schilderen de muren van het hotel, de mensen uit de productie zijn lekker bezig en hebben het drukker dan ooit, de collega’s uit de winkel hebben een webshop opgezet en de winkel en showroom opnieuw ingericht en bouwstofvrij gemaakt. Dit tussen alle bedrijvigheid door die de bouw van het hotel met zich meebrengt.

De werkzaamheden aan het hotel op de bovenste verdiepingen zorgden al voor overlast, maar de werkzaamheden aan de entree op de begane grond en de plaatsing van een nieuwe lift waren bijna niet verenigbaar met een winkel waar klanten rondlopen. Klanten mochten even helemaal niet meer komen, wat, als je een beetje kan rekenen, een even zinloze als destructieve maatregel blijkt te zijn. De maatregel kwam ons nu eigenlijk dus heel goed uit. Dankzij corona hebben we het ideale moment gekregen om de verbouwing in de winkel en showroom te realiseren.

Kortom: de verkoop gaat goed, de productie lijkt eindelijk op orde en het hotel met lobby, restaurant, dakbar en terrassen schiet ook lekker op. We hebben meer te koop dan ooit en ook de winkel is mooier dan ooit, de kunst heeft nog niet eerder zo prominent in de showroom gehangen, niet eerder hadden we meer vintage, kunst en antiek en de takeaway loopt als een trein!  

Het is even wennen maar iedereen mag ons weer bezoeken! De maatregelen vallen in het niet bij de hoeveelheid ruimte die we hebben. Gelukkig lijken de ergste bouwperikelen achter de rug en een sneak preview van hoe het boven in het hotel gaat worden is nu meer regel dan uitzondering; we zitten in de lift!

Showroom

Galerie

Werkzaamheden aan het hotel

Openingstijden Pasen:

Eerste Paasdag (zondag 4 april)

– Winkel/showroom/galerie: gesloten
– Takeaway: 12:00 – 20:00

Tweede Paasdag (maandag 5 april)

– Winkel/showroom/galerie: 12:00 – 17:00 (op afspraak)
– Takeaway: 12:00 – 17:00

Klik hier om een afspraak te maken.

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven