Huis Geldrop

08-10-2016

25-04-2016

Enige tijd geleden stond ons huis te koop. Dit is nog steeds zo, of liever gezegd, het staat weer opnieuw te koop, want toen de koop indertijd bijna rond was, bleek opeens dat het gezin dat het huis wilde kopen er helemaal niet mocht wonen. Het was geen woonhuis maar een bedrijfswoning, maar dan zonder bedrijf! 

Gelukkig vond de gemeente de situatie ook merkwaardig, omdat er al meer dan 60 jaar werd gewoond. Ze besloten, zo goed als mogelijk, binnen de zeer strenge regelgeving, mee te werken om naast de bedrijfsbestemmingen die al op ons huis zaten, de lichtste bedrijfscategorie aan het perceel toe te kennen. Daardoor is het mogelijk om met bijna elke beroepsuitoefening wonen en werken te combineren. 

Inmiddels hebben we ook wel enige aanleiding om te verhuizen omdat we begonnen zijn met de renovatie van een bedrijfspand, vlakbij de zaak, waar we ‘wonen en werken’ weer gaan combineren. Onze groene oase, waar de zon opkomt en ondergaat, met de mogelijkheid van alles te doen, is daarom weer te koop. Wij hebben er meer dan twintig jaar gewoond en de plek vervolmaakt. Hoe het nieuwe huis zal zijn moet nog blijken maar we weten zeker dat wat we hadden een droom is. Die hebben we ook zelf gecreëerd dus met het nieuwe huis komt het ook wel goed.

KENMERKEN
 
Adres:  Nunenseweg 169
5667KP Geldrop 
 
Vraagprijs: € 925.000,- k.k.
Bouwvorm: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1951
Ligging: beschutte ligging
Woonoppervlakte: 400 m²
Perceeloppervlakte: 2241 m²
Type woning: vrijstaande woning, villa
Aantal kamers: 11 
 
Voor meer informatie over ons huis verwijzen we u door naar de website van de makelaar: Redres en onze architectuurpagina.    
U kunt ook contact opnemen via 040 205 1100 of een email sturen naar architectuur@pietheineek.nl

Volg onze bouwprojecten op via Facebook.  

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven