Hotel Auping Bed

23-10-2020

23-10-2020

Nadat we vorig jaar het ‘hotelbed’ al tijdens de DDW lieten zien, zochten we contact met beddenfabrikant Auping met de vraag of zij iets voor ons hotel zouden kunnen betekenen.

Toen ze het bed zagen was de opmerking van Rudi (productontwikkelaar bij Auping) dat het eigenlijk een echt Auping bed is. Niet alleen door de manier waarop het vormgegeven is, zeker ook omdat het van staal is. Auping heeft namelijk haar oorsprong in een smederij.

Iets betekenen voor het hotel werd een samenwerking waarbij het bed van blank staal, in hotel grijs gekleurd, een echt Auping bed werd. Dit bed wordt gepresenteerd en verkocht in de Auping Store in Eindhoven. Bij ons in de showroom is de ‘original’ te zien en in de 13 hotelkamers komen verschillende uitvoeringen te staan. Over slapen hoeft u zich bij ons dus geen zorgen te maken!

jaar2020
afmetingen219 x 182 x 50 (109) cm
materiaalstaal, velours, Auping matrassen.
bijzonderhedenExclusief verkrijgbaar via de Aupingwinkel in Eindhoven.
rrpP.O.A.

We presenteren in de showroom het ‘Piet Hein Eek hotel Auping-bed’ en in de kamers komen verschillende uitvoeringen ervan te staan. Over slapen hoeft u zich bij ons dus geen zorgen te maken!

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven