Dutch Design Week 2022 bij Piet Hein Eek

07-10-2022

22 T/M 29 OKTOBER 2022 10:00 UUR – 20:00 UUR – 30 OKTOBER 2022 10:00 UUR – 18:00 UUR

Ook dit jaar is er bij ons van alles te beleven. Naast ons eigen werk, presenteren er meer ontwerpers en bedrijven dan ooit.

Eten, drinken en dansen!

Een diner bij Piet Hein Eek

Op vrijdagavond 21 oktober, de avond voor de DDW begint, organiseren we om 18:00 uur een speciaal diner in ons verbouwde restaurant. Floris Burgers zorgt met chefs Gina en Bloeme voor een 6-gangen diner en een onvergetelijke avond. Als je bij deze unieke ervaring wilt zijn, bestel je je kaarten via https://eventix.shop/6beqq74a.

Grand Café

In het zojuist verbouwde Grand Café kun je van ‘s morgens tot ‘s avonds eten en drinken. ‘s Morgens vanaf 10 uur bieden we een croissant of broodje, gebak, en thee aan. ’s Middags een snelle lunch met broodjes en soep. Om je goed van dienst te kunnen zijn, is het concept overdag gebaseerd op afhalen, maar ’s avonds kun je neerstrijken en bedienen we aan tafel.

Lobby restaurant

Voor ontbijt vanaf 8 uur, lunch, oesters, iets kleins te eten, of een borrel kun je elke dag terecht in ons Lobby Restaurant. Dit restaurant bevindt zich in de lobby van het hotel op de tweede verdieping, midden in de Wonderkamer.

Ontbijt

Begin je dag vol met kunst en design goed! In ons Lobby Restaurant kun je tijdens de Dutch Design Week elke dag heerlijk ontbijten. Je bent vanaf 8u welkom in ons Lobby Restaurant voor een vers ontbijtbuffet, of à la carte-ontbijt.

FRIET

Heb je geen tijd om uitgebreid bij ons te komen eten? Dan ben je van harte welkom in FRIET. Hier serveren we verse zelfgemaakte friet en snacks, waaronder ook vegetarische!

DAKBAR

Op de DAKBAR gaan we net als vorig jaar feestjes organiseren. Als je creatief bent en presenteert bij ons, in de stad of op de avond zelf, en je brengt een dj mee, dan is de DAKBAR een plek waar je jouw DDW kunt vieren. Wij zorgen voor een silent disco buiten. Mail voor meer info naar claudia@pietheineek.nl

Eigen producten

We laten zoals altijd zien wat we het afgelopen jaar hebben gemaakt. Daarnaast ligt de nadruk op de keukens die we al jaren op maat voor klanten maken, maar nooit laten zien. We proberen er dit jaar daarom zoveel mogelijk te laten zien! Ook hebben we met en voor een aantal merken gewerkt.

Stalen keuken
Keramieken keuken
Piet Hein Eek x BYBORRE

Exposities evenementenruimte en showroom

Exposities winkel, kantoor, werkplaats, showroom en wonderkamer

Exposities buiten

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven