Dochters

26-11-2020

26-11-2020

Wat hadden we het ons anders voorgesteld: voor het eerst met zijn allen tijdens de DDW onder één dak presenteren. Honderdduizenden mensen zouden het werk zien. Enige schroom was er wel want vooral Lieve, mijn oudste dochter, had er moeite mee om te presenteren bij haar vader; je zou het toch zonder hulp van je vader moeten doen? En bovendien figureerde het hele gezin in moeilijke tijden op de foto-installatie die ze voor haar examen heeft gemaakt.

Foto: Thomas Mayer

Roos en Geertje zijn nu meer dan een jaar aan het werk om hun sieradenmerk ‘TWEEK’ van de grond te krijgen en hebben nieuwe collecties en ook nog eens goud toegevoegd. Maar Corona gooide roet in het eten; geen eindexamenexpositie en de DDW, het enige evenement dat nog doorgang leek te vinden, werd op de valreep, als een voetbalwedstijd vanwege het slechte weer, ook nog eens afgelast.

Slecht weer of niet, dit jaar geven we ons bloot en laten we onder één dak ons werk zien. De foto serie van het gezin in moeilijke tijden van Lieve hebben we net in de zwarte ruimte opgehangen en Roos en Geertje hebben aan de andere kant van de muur hun atelier ingericht en werken de komende maanden in de showroom aan hun sieraden. Overigens lijkt dat een heel goed idee: mensen die in de showroom aan het werk zijn!

<< terug naar nieuwsoverzicht

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven