Bedankt

11-11-2022

11 NOVEMBER 2022

Ik ging zojuist het nieuwsbericht dat ik geschreven heb naar aanleiding van de diefstal van mijn dochters Roos en Geertje nalezen om een bedankje te schrijven vanwege de steun die we op elk mogelijk gebied hebben gehad. De Crowdfunding die Steef met vrienden heeft opgezet, is uitermate succesvol. Roos en Geertje hebben lang niet de waarde terug die is gestolen, maar hebben de middelen om weer verder te gaan. De enorme steun die we van zo veel mensen hebben gekregen, is ondanks de ellende eigenlijk een hele positieve ervaring. Als een boer met kiespijn kun je denken dat het hele drama uiteindelijk misschien wel positief is geweest. De zussen blijken sterker dan ik, want ik was alleen maar verdrietig toen Roos en Geertje alweer hard aan het werk waren, ze zijn gewoon doorgegaan met werken. Voor mij vormde de diefstal een dieptepunt van de week waarin de ene na de andere (bijna) ramp zich aandiende en het uiterste vergde van ons allemaal. 

Nu, een paar weken na de DDW, is er ondanks dat we nog puin aan het ruimen zijn voor het eerst een beetje rust. Een goed moment om na mijn oproep om Roos en Geertje te steunen iedereen te bedanken. Het is denk ik wel heel hectisch en aangrijpend geweest, want ik kom net tot de ontdekking dat ik helemaal geen nieuwsbrief heb gestuurd! 

Welnu; Roos en Geertje zijn dus tijdens de DDW bestolen van alles waar ze jaren voor gewerkt hebben! Ik wil heel graag iedereen bedanken die gestort en gesteund heeft. En omdat ik anders nieuwsberichten blijf schrijven, wil ik ook alvast de “nogstorters” bedanken!

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven