25 oktober 2011 – Boekje Het Pand

22-06-2016

Dit is een tekst met een dubbele bodem, want door deze tekst te schrijven probeer ik het boekje dat ik heb geschreven aan te prijzen. Dus als de tekst slecht is heeft niemand meer trek om het boekje te lezen.

Je zou zeggen, vraag dan iemand anders om over je boekje te schrijven, maar dat is geen optie want op onze site schrijf ik alle stukjes zelf. Eigenlijk is dat ook de kern van het bedrijf: we doen alles zelf. En het boekje gaat erover hoe dat van kwaad naar erger ging. Hoe we steeds meer personeel kregen en de behoefte groeide om op onze eigen manier mijn ontwerpen en ideeën te tonen. Hoe we een pand wisten te bemachtigen en midden in de crisis in volstrekte chaos het onmogelijke mogelijk maakten. Over de onderhandelingen met de ontwikkelaar, de gemeente, de sloper en de bank. Over geld dus. Maar ook over werken en denken, tegenvallers en meevallers en visie en toeval.

Het boekje is al even chaotisch als de werkelijkheid was en biedt in die zin een getrouwe weergave van wat we allemaal mee hebben gemaakt. En wie kan het beter opschrijven dan het lijdend (leidend) voorwerp zelf? Ik heb het allemaal zo eerlijk en direct mogelijk opgeschreven en hopelijk wordt u door het te lezen deelgenoot van mijn ideeën, gevoelens, wanhoop, twijfel en slagen. 

Wilt u het boekje bestellen dan kan dit door €12,00 over te maken onder vermelding van “Boekje het Pand”, postcode en huisnummer op rekeningnummer 39.02.83.134. Na betaling ontvangt u via de post een exemplaar.

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven