1 oktober 2010 – Opening nieuwe pand

19-05-2016

Momenteel vragen meer en meer mensen hoe het allemaal gaat. Dit komt omdat we met een project bezig zijn dat bijna onmogelijk is maar waar we inmiddels wel zeker van zijn dat het gaat lukken. De vraag is alleen hoeveel er op 23 oktober, de dag van de opening van de Dutch Design Week, af zal zijn. Zijn de showroom en de winkel al ingericht? Zitten we al op kantoor? doet de telefoon het? Zijn de jongens al aan het werk in de werkplaats? brandt het fornuis in de keuken al (als er al een keuken is)? Wie en wat gaan we presenteren?

Elke dag wordt er met meer dan veertig man keihard gewerkt. Thuis op de zaak doet iedereen zijn uiterste best om met te weinig mensen de omzet op pijl te houden en wonderlijk genoeg lukt dat tot op heden ook nog. Daarnaast zijn we continu bezig om met de mensen waar we mee gaan samenwerken om tot de goede keuzes voor in de winkel en de showroom te komen: fietsen, horloges, kunst, glaswerk, keukenspullen, groen, boeken, verzamelingen, oude partijen en spullen, zeep, fototoestellen, antiek, foto’s, servies, gereedschap, audio, vuilnisbakken en wat je allemaal niet nog meer kan bedenken. We doen wat we leuk vinden en het moet uit alle gaten en hoeken komen. 

En passant worden er ook nog nieuwe producten ontwikkeld: sloophoutbehang maar dan mooi, willekeurige parketvloertegels, keukens van oude werkbanken, tegelkasten, een nieuwe huisstijl of liever gezegd geen huisstijl voor het hele complex.

Of het allemaal gaat lukken en de moeite waard zal zijn, daar twijfelen we zelf vaak genoeg aan maar het is gewoon leuk om te creëren en te zien hoe ideeën werkelijkheid worden. Mislukt of niet, we gaan 23 oktober open, hoe dan ook. Klaar zal het zeker niet zijn, maar daardoor is het misschien des te leuker om te komen kijken.

Misschien zijn we nog aan het verhuizen en wordt het stof nog van de tafels geveegd maar er wordt gepresenteerd, niet alleen door ons maar ook door tal van andere ontwerpers en bedrijven die bij ons te gast zijn. Op de vraag hoe het gaat, is momenteel het antwoord “ik leef nog” maar we hebben er wel heel veel lol in.

Bij- en met ons presenteren:

TOM  DIXON
www.londondesignfestival.com
www.tomdixon.net

MENNO DOORNBOS

MELISSA PEEN
www.melissapeen.nl

FREITAG TASSEN 
www.freitag.ch

LOTTY LINDEMAN EN WOUTER SCHEUBLIN 
www.Lottylindeman.nl
www.wouterscheublin.com

SPROOKJES NV LEO COOLEN
www.sprookjes.eu

STUDIO JOB
www.studiojob.be

JEANINE EEK KEIZER
www.pietheineek.nl/nl/collectie/keramiek

ARNOUT VISSER i.s.m. GLASMUSEUM LEERDAM
www.arnoutvisser.com

GLASMUSEUM LEERDAM
www.nationaalglasmuseum.nl

JACK BRANDSMA
www.jackbrandsma.com

DICK VAN HOFF  
www.vanhoffontwerpen.nl

FLORIS HOVERS
www.florishovers.nl

DIRK IN VORM
www.dirkinvorm.nl

JOEP JACOBS EN RUBEN SANNEN
www.joep-jacobs.nl / www.rubensannen.com

MADE BY RENS i.s.m. ZOUBIDA TULKENS
www.madebyrens.nl
www.zoubidatulkens.com

NORBERT VAN ONNA
www.onna.nl

EIGENHUIS & INTERIEUR
www.eh-i.nl

OOGENLUST
www.oogenlust.com

A.F. VANDEVORST
www.afvandevorst.be

This post is also available in: EN

« Terug naar blogberichten
Laden...
Terug naar boven