Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Late Autumn Wild Game Dinner

30 november - 18:30 - 23:00

ā‚¬ 65

Op zaterdag 30 november nodigen wij je uit voor het laatste pop-up diner van het jaar. Een exclusief diner ter ere van de herfst en haar rijke smaken. In samenwerking met Chef Erling, Montivino en Robert Knight presenteren we een verfijnd viergangenmenu waarbij wild de hoofdrol speelt, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen en de mooiste hyperlokale seizoensproducten.

Laat je verrassen door de diepe, aardse tonen van wild vlees, paddenstoelen, pompoen en andere herfstschatten. Elk gerecht wordt met aandacht samengesteld in onze testkeuken, waar smaken nauwkeurig bij elkaar zijn gebracht om de essentie van het late najaar te vangen en het beste van het seizoen te vieren. De gerechten worden vergezeld door een exclusieve selectie wijnen, zorgvuldig uitgezocht door Montivino, die al jarenlang op zoek is naar vergeten parels en unieke wijnen van kleine, onafhankelijke producenten in het hart van Italiƫ. Deze wijnen vormen de perfecte aanvulling bij elke gang, en versterken de rijke smaken van het wild.

Samen eten is veel meer dan alleen het delen van een maaltijd. Het is een moment van samenzijn, van verhalen vertellen, en van genieten van alles wat lokaal en ambachtelijk is. Onze chef werkt nauw samen met lokale boeren en producenten om het beste van de regio op je bord te brengen. Elk ingrediƫnt is een eerbetoon aan de natuur, de jacht, en de seizoenen, en laat je proeven van de unieke rijkdommen van het najaar.

Geniet in de warme, sfeervolle setting van de lange tafel in het Grand CafƩ van Piet Hein Eek, waar de smaken van de herfst, zorgvuldig samengestelde wijnen en goed gezelschap samenkomen.

Met slechts 40 beschikbare plaatsen is dit een bijzondere ervaring die je niet wilt missen. Wees er dus snel bij om samen met ons te proeven, te genieten, en te verbinden.

RESERVEER NU

 

 

This post is also available in: EN

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
18:30 - 23:00
Kosten:
ā‚¬ 65
Evenement Categorie:
Site:
https://app.wereserve.nl/reservate/Restaurants+van+Piet+Hein+Eek?ticketCode=698%3Ad2bMYA

Organisatoren

Piet Hein Eek
Chef Erling
Robert Knight
Montivino

Locatie

Grand Cafe
Halvemaanstraat 28
Eindhoven, Noord-Brabant 5651 BP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31(0)40-4009005
Bekijk de site van Locatie
Laden...
Terug naar boven