De zaal van Piet Hein Eek

 

 zaal-21112013-02   19-evenementenruimte   

De zaal van Piet Hein Eek is de oude bedrijfskantine van het RK-gebouw van Philips op Strijp R. Kenmerken hiervan zijn nog overduidelijk terug te vinden in de ruimte.

De zaalhuur voor de zaal bedraagt €400,00 excl. BTW per dagdeel. De zaal heeft een oppervlakte van 350 m² en heeft een hoogte van 4,10 meter. De zaal is gelegen op de 1e verdieping. Er is de mogelijkheid tot het liften van goederen. Dit zal in overleg plaatsvinden. Deze liften zijn niet geschikt voor personenvervoer. De zaal is geschikt voor maximaal 250 / 300 personen. De zaal beschikt niet over een airco. Er kunnen wel voldoende ramen open gezet worden om het aangenaam te maken tijdens warme zomerdagen.

lees meer


Aanwezig in de zaal:

voldoende tafels en stoelen
3 flipovers
6 losse podiumdelen van 2,44 x 1,22 m
5 statafels
2 katheders
een ruime heren- en damestoilet
verduisteringsgordijnen
er is genoeg ruimte om heerlijk te dansen
De techniek wordt extern ingehuurd via Dancestreet, van Maikel van Breemen (073-65577297 –
06 27017702)

Culinair
ontbijt en lunch

optie 1

Gedekte tafel ontbijt of lunch. Prijs per persoon incl. BTW.
Verschillende soorten brood en broodjes op schalen € 13,50

diverse vleeswaren, kaas, jam en boter
kannen biologische melk & jus d’orange
Soep en twee belegde boterhammen € 13,50
divers broodbeleg o.a. :

kaas van de Genneper Hoeve en tapenade
Parma ham met bieslook roomkaas
humus en gegrilde groenten
eiersalade
kruidenkaas en radijsjes
Tot 50 personen kunt u twee soorten broodbeleg kiezen. Bent u met meer dan 50 personen dan heeft u keuze uit 3 soorten broodbeleg.

U kunt tevens nog de volgende supplementen bestellen.

fruit € 1,00
gekookt eitje € 1,00
biologische kroket € 2,75
croissant met boerenboter € 3,00
worstenbroodje € 3,00
gemengde groene salade € 3,50
soep € 4,75
yoghurt met muesli en fruit € 5,00
vegetarische quiche € 5,50
kan biologische (karne-)melk € 6,00
optie 2

lunch menu € 21,50

voorgerecht
hoofdgerecht
koffie met een keuze uit de patisserie
(dit menu wordt samengesteld naar aanleiding van de kaart die wij op dat moment voeren,er kunnen dus kleine wijzigingen plaatsvinden).

patisserie

bonbons van Jacques van Bragt € 1,25
macarons van Pinkie Patisserie € 1,75
stukken gebroken, gevulde chocolade van PHE € 2,50
muffin van Pinkie Patisserie € 3,00
brownie van PHE € 3,75
appeltaart van PHE € 3,75
carrotcake van Pinkie Patisserie € 3,75
borrelen

olijven en gebrande nootjes € 1,50
mandje met 5 rustieke broodjes en 2 dipjes € 5,50
plank met 3 soorten kaas, wortel-, gemberchutney, zuidvruchtencompôte en rustiek breekbrood € 11,50
plank met 2 soorten kazen, charcuterie, tapenade, groenten en rustiek breekbrood € 16,00
Crudité (diverse rauwe groenten) met dip, per 10 personen € 25,00
hapjes € 2,00

gekonfijte aardappel met ossenworst en truffelcréme
miniburger met savora mosterd
oester
bapau met buikspek en zoetzure saus
pita met lamsgehakt en tzatziki
kaaskrokantje met gezouten popcorn enn picalilly
tonijn soldaatje met medina mayo
gepekelde zalm met chia seeds en komkommer
glaasje zongedroogde tomaatjes met avocado en kruiden-limoenolie
mini bara met gebrande tomaten chutney
( minimaal 25 stuks per hapje )

bittergarnituur

biologisch vlees-, kaas-, garnalen- of truffelbitterballen etc. € 1,25
5 stuks gemixt € 5,50
dineren

Onderstaande opties kunnen geserveerd worden met brood met olijfolie. Hiervoor rekenen wij € 2,00 per persoon extra.

optie 1 3- gangen verrassingsmenu € 27,50

optie 2 3- gangen keuzemenu € 34,50

Het menu is uit te breiden met verschillende, seizoensgebonden soepen € 39,50

optie 3 maaltijdgerecht op tafel of buffet € 19,50

chaktouka ( mediterraanse groentestoof mat aardappel )
paella
lasagna biologisch gehakt
Al deze gerechten worden geserveerd met schalen salade en brood op tafel. ( Tot 30 personen heeft u de keuze uit 2 gerechten, vanaf 30 personen heeft u keuze uit 3 gerechten ).

optie 3 rijk gevulde stamppotten in het seizoen € 19,50

vegetarisch
vis
vlees
Er kan eventueel extra gekozen worden voor

soep € 4,75
dessert € 6,50
optie 4 buffet € 22,50

diverse soorten brood met olijf olie, tapenade, zeezout en boter
Tabouleh salade met citroen, yoghurt, groenten en geroosterde amandelen
Chakchouka (mediterraanse groentestoof met aardappel)
pikante turkse gehaktballetjes in tomatensaus
tomaat mozzarella en verse basilicum
groene salade van diverse soorten sla en croutons
gemarineerde kippenboutjes uit de oven
in knoflook gebakken gamba’s met tomaat / basilicum saus
Dit buffet is uit te breiden met:

keuze uit twee gebonden soepen € 5,50
gepofte aardappel met créme fraîche € 2,00
parmaham met seizoensgroenten- of fruit € 3,50
lasagne € 4,50
paprika gevuld met aubergine chutney en fetakaas € 5,50
paella € 5,50
boeuf stroganoff € 5,50
dessert

brownie met karamel en noten € 3,75
ijstaart omelet siberienne € 4,00
crquembouche € 4,50
kaasplateau met binnen- en buitenlandse kazen € 6,50
(Buffetten zijn beschikbaar vanaf 30 personen, de gerechten kunnen per 15 besteld worden).

Graag vernemen wij van u voorafgaande aan de partij uw menukeuze. Voor iedere gast zal hetzelfde menu worden geserveerd. Mochten u of uw gasten speciale dieetwensen hebben, vernemen wij dit graag van u. Wij houden hier dan vanzelfsprekend rekening mee.

Dranken

op nacalculatie

Wij brengen de daadwerkelijke gebruikte dranken in rekening conform onderstaande prijzen:

koffie en thee € 2,20
cappuccino € 2,40
koffie verkeerd, etc € 2,60
diverse frisdranken en jus d’ orange € 2,30
fluitje Gulpener bier van de tap € 2,20
witte of rode wijn (eventueel rosé op aanvraag) € 3,50
glas Crèmant € 5,50
Sterke dranken of speciaal bieren in overleg.

op afkoop

Voorafgaande aan de partij wordt er met u een vast bedrag per gast afgesproken. Hierbij kunnen uw gasten onbeperkt gebruik maken van het aangeboden assortiment (afhankelijk van tijd).

koffie en thee
diverse frisdranken en jus d’ orange
fluitje Gulpener bier van de tap
witte of rode wijn (eventueel rosé op aanvraag)
glas Crèmant
Sterke dranken of speciaal bieren in overleg.

Graag vernemen wij van u 10 dagen voorafgaande aan de partij het aantal gasten dat u verwacht en de definitieve invulling van de bijeenkomst.