De zaal van Piet Hein Eek

 

 zaal-21112013-02   19-evenementenruimte   

De zaal van Piet Hein Eek is de oude bedrijfskantine van het RK-gebouw van Philips op Strijp R. Kenmerken hiervan zijn nog overduidelijk terug te vinden in de ruimte.

Facts
De zaalhuur bedraagt €400,00 excl. BTW per dagdeel. De zaal heeft een oppervlakte van 350 m² en heeft een hoogte van 4,10 meter. De zaal  is gelegen op de 1e verdieping, er is geen lift aanwezig. De zaal is geschikt voor maximaal 200 personen. De zaal beschikt niet over een airco. 
Voor meer info en/of reserveringen kunt u via de mail contact opnemen met Maaike Driessen. maaike@pietheineek.nl

 

Rondleiding
Piet Hein geeft, als het in zijn agenda past, ook rondleidingen. De kosten hiervoor bedragen €350,00 excl. 21% BTW, tot 15 personen. Wilt u een rondleiding met meer dan 15 personen dan zullen de kosten €10,00 excl. 21% BTW per persoon extra worden. Voor de rondleidingen geldt een maximaal aantal van 35 personen. Deze rondleiding zal ongeveer 1 uur duren. 
De rondleidingen kunnen van maandag t/m donderdag tot uiterlijk 17:00 uur plaatsvinden. Dat wil zeggen dat om 17:00 uur het einde van de rondleiding is.
Vrijdag t/m zondag vinden er geen rondleidingen plaats.

Lezing
Naast rondleidingen geeft Piet Hein ook inspirerende lezingen. Tijdens deze lezing zal hij wat vertellen over het ontstaan van een aantal meubels maar ook over zijn visie op ondernemen. Al met al leert de ervaring dat deze lezingen erg inspirerend zijn.
Voor meer info en/of reserveringen kunt u via de mail contact opnemen met Pim Hoff. pim@pietheineek.nl