Private dining

 
NLD, Niederlande, Eindhoven, die Wunderkammer in der Fabrik von Piet Hein Eek praesentiert Moebel und Wohnaccessoires aus der Produktion, Antiquitaeten und Kunst, eroeffnet 2014 | NLD, The Netherlands, Eindhoven, the wonderchamber in the factory of Piet Hein Eek presents furnitures and accessories from the production, antiques and art, opened in 2014 
 Privé dineren in een wel heel bijzondere omgeving
 
De Wonderkamer is geen woonhuis, geen museum, geen galerie, geen showroom en geen winkel dus noemde we het de Wonderkamer. Sinds kort is het wel zo nu en dan een privérestaurant. De professionele keuken en de lange Nieuwe Boomstamtafel die we hebben gemaakt, bracht ons op het idee dat de wonderlijke omgeving, met unieke ontwerpen, een perfecte setting is voor dineren en vergaderen in besloten gezelschap. Inmiddels hebben we geoefend en kunt u zich scharen in een illuster rijtje voorgangers.
 
Een van deze unieke ontwerpen is de State-Of-The-Art-Oude-Ramen-En-Deuren-Kast. Deze kast is een onderdeel van de keuken met koperen werkblad, waar voor u door onze chef-kok gekookt kan worden. De chef past het menu aan naar uw wensen en houdt rekening met uitzonderingen. Onze gastvrouw kiest daarbij, in samenspraak met u, de wijnen voor u uit. Alles mag en alles is mogelijk. Met gerichte aandacht zorgen de gastvrouw en chef-kok voor een mooie en persoonlijke ervaring op de bijzonderste eetlocatie van Eindhoven, van het openen van de eerste wijnfles tot het afscheid nemen bij de voordeur van het pand van Piet Hein Eek.
 
Voor meer informatie over het eten in onze private dining of het huren van de Wonderkamer voor een andere gelegenheid, neemt u contact op met Maaike Driessen, die tevens uw gastvrouw zal zijn:
 
tel:+31 (0)40-2856610
e-mail: maaike@pietheineek.nl
 
private-dining-004     
 
private-dining-002 
 
 

This post is also available in: EN