Lunchkaart

LUNCH VAN 12:00 TOT 15:00

SOEP

PROVENCAALSE LINZENSOEP  € 7,50
tomaat | paprika | beluga linzen | ciabatta & roomboter

BLOEMKOOLSOEP  € 7,50
geroosterde bloemkool | zoetzure bloemkool | getopt met eekhoorntjesbrood schuim | hazelnoten crunch

BROOD

KNAPPERIGE GROENTEN  € 7,50
ciabatta | knapperige rode & gele biet | radijsjes | rode bieten humus | kruidensla

ZALM  € 7,50
ciabatta | gerookte zalm | mesclun | zoetzure rode ui | mosterd-dille mayonaise | kruidensla

BLOEDWORST  € 8,50
desem | gebakken bloedworst | gebakken appel | saus van appelstroop & Gulpener herfstbock

GROENTESTOOF  € 9,50
huisgemaakte Hollandse garnalenkroket | ciabatta | salade | citroenmayonaise

RUNDERBURGER 180 GRAM  € 11,50
brioche | gegrilde runderburger | sticky bacon | mosterdmayonaise | ijsbergsla

SALADE

POMPOENSALADE  € 12,50  – hoofdgerecht € 16,50 –
sla | feta | gepofte pompoen | zoet zure rode ui | komkommer | cashewnoten

ZWAARDVISSALADE – 200 GRAM  € 19,50
met limoen & verveine gemarineerde zwaardvis | avocado | mesclun | crispy zoete aardappel | koolrabi | courgette spaghettini

FLAMMKUCHEN

HEEZER GEITENKAAS  € 9,50
Heezer geitenkaas | gekarameliseerde walnoot | Eindhovense bloemenhoning | rozemarijn | crème fraîche | Gruyère | Comté | Emmentaler

BASTIAANS BLAUW  € 9,50
crème fraîche | Bastiaans blauw| rozemarijn | Pedro Ximenez | Gruyère | Comté | Emmentaler | rode ui | vijg

VERSE FRIET  € 4,50
verse friet / huisgemaakte mayonaise

MACARONS 2 STUKS / PHE  € 3,00

BONBONS 2 STUKS / VAN BRAGT  € 2,50

BROWNIE / PHE  € 3,00

GEBAK UIT DE VITRINE / VAN BRAGT  vanaf € 3,75