Lunchkaart

LUNCH VAN 12:00 TOT 15:00

SOEP

AARDAPPEL  € 7,50 
aardappel | truffel | knolselderij | crème fraîche

WINTERPEEN  € 7,50 
geroosterde winterpeen | gember | appel | Hindoestaanse curry

 

BROOD

KNAPPERIGE GROENTEN  € 7,50 
ciabatta | rode en gele biet | radijs | kikkererwten -Griekse yoghurt spread | radijs scheuten

ZALM   € 7,50 
brioche toast | gepekelde zalm | avocado | zoet zure rode ui

BLOEDWORST  € 8,50 
ciabatta | gebakken bloedworst | gebakken appel | saus van Wintervrund en appelstroop

HOLLANDSE GARNAAL  € 9,50
huisgemaakte Hollandse garnalen kroket | desembrood | salade | mayonaise

RUNDERBURGER 180 GRAM  € 11,50 
brioche | gegrilde runderburger | sticky bacon | cheddar | mosterdmayo | ijsbergsla

 

SALADE

GROENTEN SALADE  € 12,50
gemarineerde oerpenen | witlof met mandarijn | witte kool | knapperige mais met raz el hanout

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM  € 20,50
gegrilde tonijn steak | mesclun | soja boontjes | broccoli | ingemaakte kerrie komkommer | geroosterde tuinbonen | knapperige bietjes | vadouvan vinaigrette

 

FLAMMKUCHEN

DANABLU  € 9,50  
crème fraîche / Danablu/ rode ui / vijgen – Pedro Ximenez marmalade / Gryère / Comté / Emmentaler

TRUFFEL  € 9,50
crème fraîche | zwarte truffel | bospaddenstoelen | rozemarijn | Gruyère | Comté | Emmentaler

 

VERSE FRIET  € 4,50
verse friet / huisgemaakte mayonaise

 

MACARONS 2 STUKS / PHE  € 3,00 

BONBONS 2 STUKS / VAN BRAGT  € 2,50 

BROWNIE / PHE  € 3,00 

GEBAK UIT DE VITRINE / VAN BRAGT  € 3,75