Dinerkaart

APERITIEF

RENART BOULON NR. 3 OESTER | 3 stuks  € 8,50
geserveerd met sjalotten / rode wijn vinaigrette

SOEP

PROVENCAALSE LINZENSOEP  – vegetarisch –  € 7,50
tomaat | paprika | beluga linzen | rode linzen | rode ui


VOORGERECHTEN

POMPOENSALADE € 12,50 
sla | feta | gepofte pompoen | zoetzure rode ui | komkommer | cashewnoten

COQUILLE € 13,50
in de schelp gebakken coquille | geroosterde bloemkool | saus van bloemkool & buerre noisette | salade van bloemkool couscous & vadouvan | hazelnoot crunch

RUND € 12,50
rundertartaar | in soja gepekelde eidooier | gemarineerde beukenzwammetjes | shisoblad | aardappelkaantjes


DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten


HOOFDGERECHTEN

ZWAARDVISSALADE € 19,50
met limoen & verveine gemarineerde zwaardvis | avocado | mesclun | crispy zoete aardappel | koolrabi | courgette spaghettini

WINTERPEEN – vegetarisch –  € 19,50
wortelcurry | aardappel-gember marbré | aardappelcrunch | knapperige paarse wortel | gegrilde bospeen | bospeen chips | wortel-steranijsvinaigrette

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | tagliatelle a limone | zeekraal | schuimige saus van Parmezaanse kaas

RUNDERENTRECÔTE € 23,50
gegrilde runderentrecôte | pommes fondant | gepofte bieten | bieten humus | gebakken vijg | jus van paarse mosterd

VERSE FRIET € 4,50
met huisgemaakte mayonaise

DRY AGED TOMAHAWK – 1.1 kg van de grill (2-3 pers.) € 74,50
seizoensgroenten | salade | verse friet & huisgemaakte mayo


DESSERT

APPEL  € 7,50
appel calvados taartje | elstar appeltje met vanille | crème suisse | vanille crumble | vanille ijs

COOKIES  € 8,50
chocolate chip cookie à la minute gebakken in een gietijzeren pannetje | chocolade ijs | chocolade saus

DRIE KAZEN PLANK € 15,00
Franse kazen | kruidkoek | Medjoul dadels | specerijenstroop