Dinerkaart

SOEP

RENART BOULON NR. 3 OESTER € 2,50

AARDAPPEL  € 7,50 
aardappel | truffel | knolselderij | crème fraîche

WINTERPEEN  € 7,50 
geroosterde winterpeen | gember | appel | Hindoestaanse curry

 

 

VOORGERECHTEN

GROENTEN SALADE  € 12,50
gemarineerde oerpenen | witlof met mandarijn | witte kool | knapperige mais met raz el hanout

PALING  € 12,50
gerookte paling | frisse parelgort salade | bieten | paling bouillon met groene kruiden

GAASTERLAND VARKEN € 12,50
krokant gebakken buikspek | gestoofd eekhoorntjesbrood | schuimige saus van eekhoorntjesbrood | 63 graden ei | truffelvinaigrette

 

DRIE GANGEN MENU € 34,50
menu met wisselende seizoensproducten 

 

HOOFDGERECHTEN

SALADE TONIJN STEAK – 200 GRAM  € 20,50
gegrilde tonijn steak | mesclun | soja boontjes | broccoli | ingemaakte kerrie komkommer | geroosterde tuinbonen | knapperige bietjes | vadouvan vinaigrette

SCHORSENEREN  – vegetarisch –  € 19,50
goulash van schorseneren | pastinaak crème | pastinaak chips | erwten scheuten

KREEFT  € 22,50
halve kreeft | schaaldieren risotto | gestoofde prei | hooi van prei | schuimige schaaldierensaus

KOREAANSE LASAGNE  € 22,50
spicy runderstoof | kardemom bechamel | kimchi | gebakken shimeji | gyoza | Koreaanse peper

DRY AGED CÔTE À L’OS 1 KG SIMMENTALER BEEF 
VAN DE GRILL VOOR 2 / 3 PERSONEN € 74,50
seizoensgroente / salade / verse friet

VERSE FRIET € 4,50 
met huisgemaakte mayonaise

 

DESSERT       

OREO € 6,50 
binnenstebuiten oreo

CRÊPE NORMANDE € 7,50 
crêpe / appel | Calvados / vanille ijs

DRIE KAZEN PLANK € 11,50 
binnen- en buitlandse kazen / Medjoul dadels / specerijenstroop / huigemaakt brood